Zo werken we

WERKWIJZE

WERKWIJZE

ZO WERKEN WE

Bij Tomahawk zetten we ons als performance marketing bureau volop in voor één doel: het marktaandeel van webshops verdubbelen, door grenzen te verleggen

Onze succesvolle samenwerkingen komen tot stand door voortdurende uitwisseling van kennis tussen webshops en ons bureau. Dit maakt Tomahawk de ideale partner gedurende elke groeifase van webshops.

Oriëntatie

We beginnen met een uitgebreide oriëntatiefase om de huidige conditie van de webshop te beoordelen. We onderzoeken marketingactiviteiten en identificeren optimalisatiemogelijkheden, met aandacht voor measurability en het gebruik van de verzamelde data. 

Evaluatiemetrics zoals ROAS, POAS en andere trackingstappen nemen we eveneens mee in dit onderzoek. Daarna analyseren we de status van de webshop op het gebied van SEA, SEO en de productfeed. 

We besteden daarbij aandacht aan de afstemming van het productaanbod in de landen waarin de webshop actief is. Met deze informatie zijn we klaar voor de volgende fase: strategie.

Strategie

Nadat we inzicht hebben gekregen in hoe het nu gaat met de webshop, bepalen we samen haalbare doelen voor de toekomst, zoals bepalen van welke producten we de verkoop willen stimuleren. 

Naast bepalen wat er precies moet gebeuren, beslissen we ook wat een tactisch moment is om nieuwe oplossingen te implementeren. Op basis van onze expertise én de kennis die we hebben verzameld over de webshop controleren we of de verhouding tussen investering en opbrengst goed is. Daarbij onderzoeken we waar de groeikansen zijn en stellen we nieuwe doelstellingen op. 

Implementatie

Met de strategie in het achterhoofd maken we alles klaar om jouw webshop duurzaam te laten groeien. De tracking maken we waterdicht en we perfectioneren nieuwe campagnes

Als de campagnes live zijn, houden we ze goed in de gaten en we realiseren zo veel mogelijk impressies. Nu is het tijd om de doelstellingen te behalen! 

Bij veelbelovende resultaten vergroten we het budget totdat we het maximale uit de markt halen, binnen de targets die we met de webshop hebben afgesproken.

Uitvoering

Het einddoel zijn we natuurlijk niet uit het oog verloren: jouw marktaandeel verdubbelen door grenzen te verleggen. 

In deze fase is Tomahawk nog steeds proactief en sparren we met webshopeigenaren over de volgende stappen. Gaan we het assortiment uitbreiden of nieuwe markten verkennen in het buitenland? 

We maken goed gebruik van het momentum en blijven anticiperen op de dynamiek van de markt

ENKELE klanten

Onze klanten beoordelen ons met een 4,8 / 5:
4.8/5

DE
IDEALE
TOMAHAWK
KLANT

AWARDS

Tomahawk | Online marketing Nijmegen

TOOLS & PLATFORMEN

DIT MAAKT
ONS ANDERS

ONZE SPEERPUNTEN

CROSSBORDER

Internationale groei start bij Tomahawk.

PERFORMANCE

Wij vertalen data naar inzicht & analyse.

ACCESS

Pijlsnel en altijd bereikbaar voor persoonlijk overleg.
Roel

HI! IK BEN ROEL,

OPRICHTER VAN TOMAHAWK.
IK HELP JE GRAAG
VERDER

Neem contact met mij op

Schuiven naar boven