Zo werken we

WERKWIJZE

WERKWIJZE

ZO WERKEN WE

Bij Tomahawk zetten we ons als performance marketing bureau volop in voor één doel: winstmaximalisatie en/of omzetmaximalisatie voor jouw webshop. Om onze samenwerking succesvol te maken, zijn we direct open naar elkaar toe. We starten daarom met uitzoeken wat de huidige situatie is. Door de beschikbare data te analyseren en waar nodig te optimaliseren, zetten we de feiten op een rij. Met deze informatie bepalen we de juiste ROAS en POAS.

Zodra we een goed beeld hebben van hoe de situatie nu is, kunnen we samen beslissen wat haalbare doelen voor jou zijn in de toekomst. Hierbij kijken we naar factoren als het beschikbare budget of specifieke campagnes. En het belangrijkste: wat verwachten wij van elkaar? Als dat helder is, weten we precies wat we voor elkaar kunnen betekenen en gaan we van start:

TOMAHAWK TRINITY

TAKE-OFF

Inschatten en analyseren.

TRANSFORM

Evalueren en opschalen.

THRIVE

Uitbreiden en doorpakken.

1

TAKE-OFF

Op basis van de informatie die we hebben verzameld kunnen we checken of de verhouding tussen investering en opbrengst goed is.

We zoeken uit waar de potentie zit en we formuleren nieuwe targets. We finetunen de nieuwe campagnes met die verborgen kansen in het achterhoofd en we zetten ze live.

2

TRANSFORM

Nu is het tijd om onze doelen te halen. We realiseren zo veel mogelijk impressies en houden de campagnes goed in de gaten. Worden we enthousiast van de resultaten? Tijd om verder te groeien!

We vergroten de budgetten, totdat we het maximale uit de markt halen, binnen de targets die we eerder hebben afgesproken.

3

THRIVE

Het einddoel zijn we natuurlijk niet uit het oog verloren: groeien in binnen- én buitenland. We maken goed gebruik van het momentum en zetten door.

In deze fase is Tomahawk nog steeds proactief en sparren we over de volgende stappen. Gaan we het assortiment uitbreiden of nieuwe markten verkennen in het buitenland? Ofwel: er is zoveel te ontdekken!

ENKELE klanten

Onze klanten beoordelen ons met een 4,8 / 5:
4.8/5

DE
IDEALE
TOMAHAWK
KLANT

AWARDS

Tomahawk | Online marketing Nijmegen

TOOLS & PLATFORMEN

DIT MAAKT
ONS ANDERS

ONZE SPEERPUNTEN

CROSSBORDER

Internationale groei start bij Tomahawk.

PERFORMANCE

Wij vertalen data naar inzicht & analyse.

ACCESS

Pijlsnel en altijd bereikbaar voor persoonlijk overleg.
Roel

HI! IK BEN ROEL,

OPRICHTER VAN TOMAHAWK.
IK HELP JE GRAAG
VERDER

Neem contact met mij op

Schuiven naar boven