Onze werkwijze

Bij Tomahawk zetten we ons als performance marketing bureau volop in voor één doel: het marktaandeel van webshops verdubbelen, door grenzen te verleggen.

Onze succesvolle samenwerkingen komen tot stand door voortdurende uitwisseling van kennis tussen e-commerce ondernemers en ons bureau. Dit maakt Tomahawk de ideale partner gedurende alle groeifasen van webshops.

1

Oriëntatie

We beginnen met een uitgebreide oriëntatiefase om de huidige conditie van de webshop te beoordelen. We onderzoeken marketingactiviteiten en we identificeren mogelijkheden voor optimalisaties. Hierbij besteden we extra aandacht aan measurability en het gebruik van de verzamelde data.

Evaluatiemetrics zoals ROAS, POAS en andere trackingstappen nemen we mee in dit onderzoek. Vervolgens analyseren we de status van de webshop op het gebied van SEA, SEO en de productfeed.

We checken daarbij de afstemming van het productaanbod van de webshop met de landen waarin de shop actief is. Met deze informatie zijn we klaar voor de volgende fase: strategie.

2

Strategie

Nadat we inzicht hebben gekregen in hoe het nu gaat met de webshop, bepalen we samen haalbare doelen voor de toekomst, zoals bepalen van welke producten we de verkoop willen stimuleren.

We beslissen wat een tactisch moment is om nieuwe oplossingen te implementeren. Op basis van onze expertise én de kennis die we hebben verzameld over de webshop controleren we of de verhouding tussen investering en opbrengst juist is.

Daarbij onderzoeken we waar de groeikansen zijn en stellen we nieuwe doelstellingen op.

3

Implementatie

Met de strategie in het achterhoofd maken we alles klaar om jouw webshop duurzaam te laten groeien. De tracking maken we waterdicht en we perfectioneren nieuwe campagnes.

Als de campagnes live zijn, houden we ze goed in de gaten en we realiseren zo veel mogelijk impressies. Dit is het moment om de doelstellingen te behalen.

Bij veelbelovende resultaten vergroten we het budget totdat we het maximale uit de markt halen, binnen de targets die we met de webshop hebben afgesproken.

4

Uitvoering

In deze fase blijft Tomahawk proactief en sparren we met webshopeigenaren over de volgende stappen.

Het einddoel zijn we natuurlijk niet uit het oog verloren: het marktaandeel van e-commerce ondernemingen verdubbelen door grenzen te verleggen. Gaan we het assortiment uitbreiden of nieuwe markten verkennen in het buitenland?

We maken goed gebruik van het momentum en blijven anticiperen op de beweging in de markt.

Zijn we een match?

De ideale klant van Tomahawk:

Awards

Tomahawk | Online marketing Nijmegen

Tools & platformen

Dit maakt ons anders

Onze speerpunten

CROSSBORDER

Internationale groei start bij Tomahawk.

PERFORMANCE

Wij vertalen data naar inzicht & analyse.

ACCESS

Pijlsnel en altijd bereikbaar

Ruim 150 webshops gingen je voor

Roel

Samenwerken?

Ik ben Roel, oprichter van Tomahawk. Ik help je graag verder vanuit ons kantoor in Nijmegen.