Marketplace marketing

Realiseer meer zichtbaarheid en conversies met product listings op populaire internationale marketplaces. 

De marketplace filosofie
van Tomahawk

Internationale groei door middel van marketplace marketing

Marketplaces zijn een unieke manier om jouw marktaandeel te vergroten. Bij marketplaces denken we in Nederland al snel aan Bol, maar op internationaal gebied zijn er talloze mogelijkheden om jouw producten aan de man te krijgen. 

Bij Tomahawk zien we marketplaces als een extra verkoopkanaal dat naast jouw website bestaat. Zo vergroot je jouw online zichtbaarheid en marktaandeel!

Dit maakt ons anders

Onze speerpunten

CROSSBORDER

Internationale groei start bij Tomahawk.

PERFORMANCE

Wij vertalen data naar inzicht & analyse.

ACCESS

Pijlsnel en altijd bereikbaar

De marketplace filosofie
van Tomahawk

De werkwijze van Tomahawk

Je wil je marktaandeel vergroten. Top. Hoe nu verder? Bij Tomahawk passen we onze werkwijze altijd aan naar de klant. Toch zijn er een paar stappen die in bijna ieder proces plaats zullen vinden.

Allereerst kijken we naar de huidige productfeed en optimaliseren we deze met tools zoals Channable of Channelengine. We zorgen dat de titels in orde zijn zodat je producten ook gevonden worden en dat alle instellingen in orde zijn om aan alle eisen van de marketplace te voldoen. 

Daarna gaan we het prijsbeleid bepalen. Voor het verkopen op deze platformen betaal je vaak een kleine fee, dit verwerken we in de verkoopprijs van de producten. Daarnaast adviseren we op het gebied van prijzen om zo competitief mogelijk te zijn of zetten we repricers in om zo veel mogelijk marge te pakken.

Wanneer alles klaar staat is het tijd voor de livegang! We monitoren de prestaties nauwkeurig en optimaliseren waar mogelijk. Maandelijks leveren we een rapportage op met daarin de resultaten en de mogelijkheden die wij nog zien om de groei te versnellen. 

De voordelen van Marketplace marketing
bij Tomahawk

Boost je verkoop op marketplaces

Bol.com

Bol.com marketing

Laat een extra verkoopkanaal jouw marktaandeel, conversies en omzet vergroten.

Channable optimalisatie

Channable optimalisatie

Verbeter jouw vindbaarheid op marketplaces en binnen de Google Shopping resultaten.

Juicy nieuws over marketplaces

Onze werkwijze

Wij werken volgens een beproefde methode en onze specialisten onderhouden direct contact met onze klanten. Dat betekent: geen accountmanagers, maar een directe lijn met diegene die aan de campagnes werkt. We ontvangen je graag op ons kantoor in Nijmegen voor een kennismaking.

Zijn we een match?

De ideale klant van Tomahawk

Wat wij bieden aan onze klanten

Crossborder performance marketingbureau voor webshops met groeiambitie

Tomahawk verdubbelt het marktaandeel van webshops door grensverleggende innovatie. Wij realiseren de groei-, vernieuwings- en expansiedoelen van e-commerce ondernemers met behulp van een unieke combinatie van uitgebreide kennis over crossborder ondernemen en een hands-on benadering.

Tomahawk levert strategische inzichten en zet deze om in krachtige uitvoering, waardoor wij de ideale partner zijn gedurende alle groeifasen van webshops.

Ruim 150 webshops gingen je voor

Roel

Samenwerken?

Ik ben Roel, oprichter van Tomahawk. Ik help je graag verder vanuit ons kantoor in Nijmegen.