Over ons

Over ons

Why we help you grow.

Dagelijks helpen wij e-commercebedrijven groeien in buiten-en binnenland zonder dat hier direct een torenhoog budget voor nodig is. We geloven namelijk in stapsgewijze groei. Dat begint vaak met het optimaliseren van bestaande campagnes en het plukken van laaghangend fruit. Kan SEA het meeste voor je e-commerce shop betekenen? Dan beginnen we daarmee. Zo bewijzen we onszelf en met die resultaten creëren we vanzelf ruimte om te investeren in andere diensten.

Onze werkwijze

Als je voor ons kiest, merk je vanzelf dat we altijd net die extra stap zetten. Heb je een vraag over een dienst die je niet bij ons afneemt? Of zit je met een andere online marketing gerelateerde vraag in je maag? Stel ze aan ons!

Heb je een sparringpartner nodig? Die heb je bij deze gevonden. Met ons in zee gaan betekent dat jij onderdeel wordt van onze hechte Tomahawk tribe. Samen gaan we voor een succesvolle en langdurige samenwerking.

Onze tarieven

E-commerce shops met een internationale ambitie zijn onze expertise. We komen het best tot ons recht als we een strategie op maat kunnen maken, mogen samenwerken met interne developers of een extern developmentbureau en meerdere specialisten aan tafel kunnen zetten. Ons uurtarief bedraagt € 95,- per uur.

Maar ook voor webshops die nog niet op dat niveau zijn, maar daar wel naartoe willen groeien, werken we graag!  Een slimme eerste stap zou een online marketingpakket met een flexibele inzet van SEO, SEA of Social kunnen zijn.

Onze landen

Wil je met je e-commerce shop uitbreiden naar een ander Europees land dan onderstaande landen? Grote kans dat we je ook hierbij gewoon kunnen helpen. Recentelijk hebben we zelfs onze eerste campagnes in Denemarken en Zweden gelanceerd.

Onze mensen

Groei realiseren doen we niet alleen, maar als team en bij voorkeur in nauw overleg met onze klanten. Het Tomahawk is een hecht en internationaal team met jarenlange ervaring dat bestaat uit 2 native Duits sprekende, 1 Tsjechische en 5 Nederlandse collega’s.

CONTACT

GEGEVENS

We nemen binnen één werkdag contact met je op.

STUUR

EEN BERICHT


    Schuiven naar boven