Over ons

OVER ONS

OVER ONS

DIT ZIJN WIJ,
TOMAHAWK

Wij zijn Tomahawk: een performance marketingbureau voor e-commerce bedrijven met groeiambitie in Nederland én daarbuiten. Wij helpen shops bij winst en/of omzetmaximalisatie en daadwerkelijke groei in het buitenland.

Met een sterk team van specialisten houden wij de lijnen kort. Geen accountmanagers of projectmanagers. Geen gedoe: één op één contact is belangrijk om samen verder te komen.

Benieuwd naar onze werkwijze?

How we help you grow.

We maken een inschatting van het complete account. Denk daarbij aan de status en kwaliteit van tracking data, productdata en Google Analytics. Ook is het belangrijk de ROAS of POAS te bepalen.

Is de verhouding tussen investering en opbrengst in orde? Wat kunnen we daarin verbeteren? Na een uitvoerige analyse gaan we live met nieuwe, geoptimaliseerde campagnes.

Zijn de resultaten goed? Dan is het tijd om groei te realiseren door het intensiveren van budgetten en eventueel het uitbreiden in producten en markten (buitenland).

Roel

DIRECTEUR & EIGENAAR

Laurens

E-COMMERCE MANAGER

Jelle

SEO MARKETEER

Claudio

SEA & SOCIAL MEDIA MARKETEER

Monika

SEA & SOCIAL MEDIA MARKETEER

Marij

SEA MARKETEER

Thomas

SEO Marketeer

Jannes

SEA Marketeer

Merle

SEA & SEO Marketeer

Lukas

SEA & SEO MARKETEER

Sigrid

SEA Marketeer

Cecile

Cecile

Copywriter / Contentmarketeer

Jasper.AI / Chat GPT

AI Copywriting specialist

Versterk jij onze tribe?

GARMUNDO

HIER DOEN
WE HET VOOR

In 2021 won Tomahawk een Dutch Search Award voor beste internationale campagne met Garmundo. 

DIT MAAKT
ONS ANDERS

ONZE SPEERPUNTEN

WIJ GAAN GRENZEN OVER

Uitbreiding van webshops naar het buitenland start bij ons.

WUJ HOUDEN DE LIJNEN KORT

Pijlsnel en altijd bereikbaar voor persoonlijk overleg.

WIJ SPREKEN JOUW TAAL

En vertalen jouw data naar inzicht & analyse.

WIST
JE DAT
?

PRIZE WINNING CASE: GARMUNDO

Door de SEA-structuur, zoektermen en kanalen af te stemmen op potentiële klanten, is de SEA omzet in DE en NL resp. met 250% en 400% gegroeid.

Garmundo vroeg onze hulp bij het realiseren van een grotere omzet via de Nederlandse en Duitse webshops. Bij deze groei was het belangrijk om rekening te houden met de sterke seasonality waar Garmundo mee te maken heeft. Daarnaast was het ook een uitdaging om verschillende zoektermen voor een plant in een effectieve SEA-structuur te gieten.

RESULTAAT
De SEA-strategie en bijbehorende optimalisaties hebben geleid tot een mooie omzetgroei in Nederland én Duitsland. In de piekperiode (voorjaar 2020) steeg de omzet van de Duitse SEA campagnes met maar liefst 250% en de omzet van de Nederlandse SEA campagnes zelfs met meer dan 400%.

Schuiven naar boven