Over ons

Why we help you grow.

Why we help you grow.

Dagelijks helpen wij e-commercebedrijven groeien in buiten-en binnenland zonder dat hier direct een torenhoog budget voor nodig is. We geloven namelijk in stapsgewijze groei. Dat begint vaak met het optimaliseren van bestaande campagnes en het plukken van laaghangend fruit. Kan SEA het meeste voor je e-commerce shop betekenen? Dan beginnen we daarmee. Zo bewijzen we onszelf en met die resultaten creëren we vanzelf ruimte om te investeren in andere diensten.

Onze werkwijze

Als je voor ons kiest, merk je vanzelf dat we altijd net die extra stap zetten. Heb je een vraag over een dienst die je niet bij ons afneemt? Of zit je met een andere online marketing gerelateerde vraag in je maag? Stel ze aan ons! Heb je een sparringpartner nodig? Die heb je bij deze gevonden. Met ons in zee gaan betekent dat jij onderdeel wordt van onze hechte Tomahawk tribe. Samen gaan we voor een succesvolle en langdurige samenwerking.

Onze tarieven

E-commerce shops met een internationale ambitie zijn onze expertise. We komen het best tot ons recht als we een strategie op maat kunnen maken, mogen samenwerken met interne developers of een extern developmentbureau en meerdere specialisten aan tafel kunnen zetten. Ons uurtarief bedraagt € 95,- per uur.

Maar ook voor webshops die nog niet op dat niveau zijn, maar daar wel naartoe willen groeien, werken we graag!  Een slimme eerste stap zou een online marketingpakket met een flexibele inzet van SEO, SEA of Social kunnen zijn.

Wij zijn actief in de volgende landen

Wil je met je e-commerce shop uitbreiden naar een ander Europees land dan onderstaande landen?
Grote kans dat we je ook hierbij gewoon kunnen helpen.
Recentelijk hebben we zelfs onze eerste campagnes in Denemarken en Zweden gelanceerd.

Het Tomahawk groeipakket

Bij de start van het groeitraject stellen we een strategisch marketingplan op dat is toegespitst op jouw organisatiedoelstellingen. Samen analyseren we welke mix van SEA, SEO, Content en Social Media Marketing het beste bij jouw organisatie passen en waar we het snelste het meeste resultaat kunnen behalen. Op basis hiervan bepalen we de benodigde tools en natuurlijk houden we je op de hoogte van de resultaten. Maandelijks spenderen we 8 uur aan de online groei van jouw bedrijf.

Dit is ons groeipakket in een notendop. 

Reviews

Leuk wat wij zeggen, maar wat zeggen klanten over ons?

Onze klanten beoordelen ons met een: 4,8 /5
4.8/5

Het team

Roel

Roel

DIRECTEUR & EIGENAAR
Heeft een topdag als klanten hem enthousiast opbellen over de door Tomahawk behaalde resultaten.
Laurens

Laurens

E-COMMERCE MANAGER
Is zo druk in de weer voor onze klanten, dat hij geen tijd heeft om iets over zichzelf te vertellen. Zet zich dus altijd 100% voor je in.
Jelle

Jelle

SEO & SEA MARKETEER
Blijft het gevecht om de #1 organische positie de leukste uitdaging vinden. Haalt iedere dag motivatie uit deze competitieve factor.
Gerardo

Gerardo

SEO & SEA MARKETEER
Kan de hele dag met analyses van small en big data doorbrengen. Is een native Duitse SEA-specialist.
Claudio

Claudio

SEA & SOCIAL MEDIA MARKETEER
Vindt niets mooier dan het delen van succes met zijn klanten. Begrijpt als Duitse native de Duitse consument perfect.
Monika

Monika

SEA & SOCIAL MEDIA MARKETEER
Wordt altijd weer blij van goede campagneresultaten. Gaat altijd af op data. Spreekt Tsjechisch, Slowaaks, Engels en Nederlands.
Joost

Joost

BUSINESS DEVELOPER
Het jongste lid van de club. Steekt anderen graag aan met zijn continue vrolijkheid, of dit nu face-to-face is, via e-mail of telefoon.
Marij

Marij

SEA MARKETEER
Werkte tijdens haar studie bij een webshop en wist dat hier haar toekomst lag. Gaat voor resultaat. Want gelukkige klanten = een blije Marij.

Laten we samenwerken!

Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.