Met wie werk je samen?

Tomahawk is gevestigd in hartje Nijmegen en bestaat uit een team van online marketeers, content experts en strategen. Het kennisniveau van het team is hoog door de jarenlange (internationale) ervaring die onze consultants meebrengen. Ga je met ons aan de slag dan ben je verzekerd van een ervaren team en zitten er continu experts aan tafel, en niet alleen tijdens de eerste afspraak…..

Stapsgewijs groeien

Vaak krijgen we de vraag; ‘als we met jullie in zee gaan dan hebben we zeker een enorm budget nodig?’

Nee hoor. Wij geloven sterk in een stapsgewijze groei die afgestemd wordt op het budget en de doelstellingen van onze klanten. Vaak starten onze werkzaamheden op één onderdeel (bijvoorbeeld SEA). Door daar goede resultaten te behalen en onszelf te bewijzen ontstaat er ruimte om te investeren in nieuwe kanalen zoals bijv. SEO, social of emailmarketing. Hierdoor creëren we onze eigen ruimte voor uitbreiding van werkzaamheden en is de klant ervan verzekerd dat we hetzelfde doel nastreven; het realiseren van winstgevende groei.

Onze werkzaamheden beginnen vanaf zo’n 8 uur per maand.

Specialisaties

Wij zijn jouw crossborder specialisten

Je online succes in Nederland uitbreiden naar het buitenland? De Duitse markt biedt volop kansen! Met 83 miljoen inwoners is dit de grootste e-commercemarkt van Europa. Alleen al in 2018 werden er in Duitsland voor 65 miljard euro aan online-aankopen gedaan. Tomahawk heeft native Duitstalige specialisten in dienst die niet alleen over de vereiste online marketingkennis beschikken, maar ook de cultuur en gewoonten begrijpen.

Download hier tevens onze whitepapers over e-commerce ondernemen in Duitsland en België.

Sturen op resultaat

Het geheim van succes volgens ons? Duidelijk meetbare doelen stellen, innoveren en optimaliseren. We geloven niet in onderbuikgevoel en beloven je ook geen gouden bergen. Wat we je wel geven is meetbaar resultaat.

Meer weten?
Tomahawk Online Marketing Team Nijmegen

Neem contact met ons op!

Wij denken graag mee over je online marketing vraagstuk.
Bel naar ons kantoor in Nijmegen op 024 – 329 77 78

CONTACT

Wij weten alles over online marketing.

Zowel in binnen- als buitenland. Nu jij nog! Schrijf je in voor de nieuwsbrief.