Over ons

OVER ONS

Why we help you grow.

Onze passie is e-commercebedrijven helpen groeien in buiten-en binnenland zonder dat hier een torenhoog budget voor nodig is. We geloven namelijk in stapsgewijze groei. Kan SEA het meeste voor je e-commerce shop betekenen? Dan beginnen we daarmee. Zo bewijzen we onszelf en met die resultaten creëren we vanzelf ruimte om te investeren in andere diensten.

ONZE
WERKWIJZE

Als je voor ons kiest, merk je vanzelf dat we altijd net die extra stap zetten. Heb je een vraag over een dienst die je niet bij ons afneemt? Of zit je met een andere online marketing gerelateerde vraag in je maag? Stel ze aan ons! Heb je een sparringpartner nodig? Die heb je bij deze gevonden. Met ons in zee gaan betekent dat jij onderdeel wordt van onze hechte Tomahawk tribe. Samen gaan we voor een succesvolle en langdurige samenwerking.

ONZE
LANDEN

Wil je met je e-commerce shop uitbreiden naar een ander Europees land? Grote kans dat we je ook hierbij gewoon kunnen helpen.

ONZE
MENSEN

Groei realiseren doen we niet alleen, maar als team. Een hecht en internationaal team met jarenlange ervaring dat bestaat uit 2 Duitsers met Italiaanse roots, 1 Tsjechische en 5 Nederlanders.

KOM IN
CONTACT


    We horen graag van je!

    Keizer Karelplein 32
    6511 NH
    Nijmegen

    Schuiven naar boven