Start met kleine stappen

Vaak krijgen we de vraag: ‘als we met jullie in zee gaan dan hebben we zeker een enorm budget nodig?’ Nee hoor, niets is minder waar. Dat komt omdat we geloven in stapsgewijze groei. Die stapsgewijze groei stemmen we af op jouw budget en doelstellingen.

Dit betekent vaak dat we starten met één van onze diensten. Kan SEO het meeste voor jouw webshop betekenen? Of is SEA het beste kanaal? Samen bepalen we waar we op inzetten.

Eindig met grote successen

We nemen je mee in iedere stap die we uitvoeren en zo zie jij welke resultaten wij voor je behalen. Onszelf bewijzen, daar zijn we namelijk goed in. En met die resultaten ontstaat er vanzelf ruimte om te investeren in nieuwe kanalen, zoals Social Marketing of Contentmarketing.

Zo creëren we onze eigen ruimte voor uitbreiding van de werkzaamheden en ben jij ervan verzekerd dat we net als jij hetzelfde doel nastreven: het realiseren van winstgevende groei.

Specialisaties

Wij zijn jouw crossborder specialisten

Je online succes in Nederland uitbreiden naar het buitenland? De Duitse markt biedt volop kansen! Met 83 miljoen inwoners is dit de grootste e-commercemarkt van Europa. Alleen al in 2018 werden er in Duitsland voor 65 miljard euro aan online-aankopen gedaan. Tomahawk heeft native Duitstalige specialisten in dienst die niet alleen over de vereiste online marketingkennis beschikken, maar ook de cultuur en gewoonten begrijpen.

Download hier tevens onze whitepapers over e-commerce ondernemen in Duitsland en België.

Sturen op resultaat

Het geheim van succes volgens ons? Duidelijk meetbare doelen stellen, innoveren en optimaliseren. We geloven niet in onderbuikgevoel en beloven je ook geen gouden bergen. Wat we je wel geven is meetbaar resultaat.

Meer weten?
Tomahawk Online Marketing Team Nijmegen

Neem contact met ons op!

Wij denken graag mee over je online marketing vraagstuk.
Bel naar ons kantoor in Nijmegen op 024 – 329 77 78

CONTACT

Wij weten alles over online marketing.

Zowel in binnen- als buitenland. Nu jij nog! Schrijf je in voor de nieuwsbrief.