partners

Partners

Tomahawk helpt webshops met groeien. Om jou het allerbeste te kunnen bieden, werken we succesvol samen met onze partners. Wij stellen graag onze partners aan je voor:

CLONABLE

Clonable helpt ondernemers om snel een live kopie te maken van hun webshop in een andere taal en naar een ander domein. Hierdoor kan je nóg sneller mensen in een ander taalgebied bereiken.
Klik Hier

SALESUPPLY

Salesupply is een expert op het gebied van e-commerce fulfilment en klantenservice-oplossingen. Salesupply helpt jou met het bouwen van de ideale klantervaring in 36 talen, drie tijdzones en omnichannel (via telefoon, email, chat en social media).
Klik Hier

CHANNABLE

Channable is een feed management tool voor het effectief beheren van je productfeed richting de verschillende advertentie platforms. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor meer zichtbaarheid, slimme marketing en effectieve advertentiecampagnes.
Klik Hier

VASCO FULFILMENT

Vasco fulfilment zorgt ervoor dat jij verder kan gaan met de groei van je bedrijf, terwijl je erop kan vertrouwen dat Vasco de logistiek van jouw bestellingen professioneel, efficiënt en voordelig afhandelt.
Klik Hier

ADCALLS

Adcalls koppelt zoek- en surfdata aan telefonische conversies. Zo weet jij exact hoeveel telefoontjes jouw marketingcampagnes opleveren.
Klik Hier

QOOQIE

Qooqie maakt jouw totale ROAS inzichtelijk door telefonisch contact met data te combineren.
Klik Hier

STRIX

Strix begeleidt opdrachtgevers naar online succes door e-commerceplatformen zoals Bigcommerce, Adobe Commerce, Shopware en Shopify te implementeren.
Klik Hier

PROUD NERDS

Proud nerds ontwikkelt complexe webapplicaties, websites, webshops en apps voor bedrijven in de zorg, overheid en commercie. Proudnerds is voor Magento gespecialiseerd in de ontwikkeling van configurators (niet volledige webshops).
Klik Hier

NEWFIVE

Newfive is een Shopify bureau dat volledig focust op e-commerce performance in sieraden, fashion en accessoires.
Klik Hier

H1

H1 ontwerpt, ontwikkelt en optimaliseert webshops (Shopware) en websites, online marktplaatsen en websites.
Klik Hier

CM.COM (TRACEDOCK)

Cm.com (tracedock) TraceDock verbetert data-inzichten (serverside tracking) met respect voor de privacy van de consument. Online specialisten verkrijgen de data die ze nodig hebben op een privacyvriendelijke manier.
Klik Hier

GOOGLE

Als Google premier partner behoren wij tot de top 3% beste marketingbureaus van Nederland. Hierdoor kunnen we profiteren van extra trainingen en closed beta’s. We hebben exclusieve toegang tot functies in Google Ads die andere adverteerders nog niet kunnen gebruiken.
Klik Hier

META

Meta richt zich op het ontwikkelen van augmented reality (AR)-oplossingen. Met AR kunnen klanten bijvoorbeeld producten virtueel bekijken en uitproberen, zodat de online winkelervaring verbetert.
Klik Hier

MICROSOFT ADVERTISING

Microsoft Advertising maakt het mogelijk om gerichte advertentiecampagnes uit te voeren via verschillende Microsoft-properties, zoals zoekmachines en social media.
Klik Hier

Ook samenwerken?

Ja, graag! Zoals je hierboven ziet staan wij open voor allerlei verschillende soorten samenwerkingen. Zie jij een samenwerking met ons wel zitten? Neem contact met ons op of kom langs voor koffie, dan bespreken we de mogelijkheden!

Tomahawk | Online marketing Nijmegen

OVER TOMAHAWK KLANTEN

Onze klanten zijn webshops die hun grenzen willen verleggen. Hun omzet ligt rond de 1 tot 30 miljoen euro en ze zijn actief in meerdere landen (of hebben die ambitie). We worden vaak benaderd door onze klanten omdat ze bij andere marketingpartners een bovengrens aan hun kennis ervaren. Ze hebben ongeveer 10k ad spend per maand en zijn bereid om dit te verhogen bij succesvolle resultaten. Tomahawk is geen branding agency, dus onze klanten verkopen producten of diensten waarvan het merk niet belangrijk is óf waarvan het merk al lang gevestigd is.
Roel

Hi! IK BEN ROEL, OPRICHTER VAN TOMAHAWK

HULP NODIG?

Is het tijd om te werken aan de online vindbaarheid van je website? Onze specialisten weten precies wat daarvoor nodig is. Plan een gesprek met ons in.

Schuiven naar boven