Online Marketing België

Verover met ons de Belgische markt.

Online marketing in
België

Online marketing in België

We zijn buren, komen cultureel gezien overeen en spreken elkaars taal (bijna dan ;-)). Vlaams is natuurlijk geen Nederlands en in Frans zijn we lang niet zo sterk. Maar niet uitbreiden naar België is zonde, vooral als je weet dat de Belgische consument ieder jaar meer online koopt en er nauwelijks moeite mee heeft om bij Nederlandse webshops te kopen.

Download whitepapers Belgie (2) ➔

Wij zijn experts in online marketing voor shops in:

Hoe helpen we jouw business groeien?

Al jaren helpen we onze klanten als gespecialiseerd online marketing bureau voor webshops (Magento, Shopware en Shopify) met hun online groei.

Jouw crossborder specialist

Online marketing over de grens kent geen geheimen voor ons. Ben jij er klaar voor om met ons die stap te zetten? Onze lokale en internationale marketeers kennen de Europese e-commercemarkt door en door. Wij zijn jouw crossborder specialisten. 

Nauwe samenwerking

Samen ontwikkelen we de perfecte online strategie die naadloos aansluit op jouw business en doelgroep. Wil jij samen met ons jouw online groeiambities realiseren? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Online Marketing België

Culturele verschillen
Een uitrol naar België klinkt eenvoudig, maar je hebt meer nodig dan een .be domein. Een Nederlandstalige webshop kun je niet hergebruiken. Zo shop je met korting tijdens een solden en trek je een kleedje aan, geen jurk. Nuances in taal maken het verschil. Daarbij is Vlaams geen Frans. Duik in de verschillen en ga voor succes met een op de Belgische markt gerichte webshop.

Juridische eisen
Algemene voorwaarden, privacyverklaring, gegevensbescherming voor je webshop in België heb je dezelfde documenten nodig als die je in Nederland gebruikt. Het belangrijkste om rekening mee te houden is het verschil in taal. Bij een focus op het Waalse gebied ontkom je niet aan een Franse vertaling van de documenten. En een aangepaste Vlaamse versie wordt ook gewaardeerd.

Ga voor bekende keurmerken
Een keurmerk, in België ook wel kwaliteitslabel genoemd, is natuurlijk niet verplicht, maar helpt met het opbouwen van vertrouwen. Net als in Nederland, zijn er specifieke keurmerken waar de voorkeur naar uitgaat. Met een Safe.Shops keurmerk zit je zeker gebeiteld.

Veelgebruikte online keurmerken in België

  • Safe.Shops
  • BeCommerce Label
  • Unizo E-commerce Label
  • Trusted shops
Analytics & Measurability

Analytics & Measurability

Search Engine Advertising

Search Engine Advertising

Search Engine Optimization

Social Ads

Social Ads

Onze klanten in België

Dit zijn een aantal van de e-commerce klanten die we dagelijks helpen met online marketing in België. Voeg jij je bij hen?

Onze klanten beoordelen ons met een: 4,8 /5
4.8/5

Onze marketing whitepapers

Laten we samenwerken!

Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Schuiven naar boven