Performance marketingbureau

Klaar voor marketing op topniveau?

Performance marketing

Dit doet een performance
marketingbureau voor jou

Met Tomahawk behalen bedrijven hun doelen door middel van performance marketing. Dit houdt in dat we streven naar meetbare resultaten. We gebruiken verschillende tools om de effectiviteit van online marketingcampagnes te meten en te analyseren.

Hiermee optimaliseren wij campagnes en verbeteren we de resultaten voor e-commerce ondernemers. Je krijgt een duidelijk beeld van de impact van onze inspanningen en we werken nauw samen om de doelstellingen te behalen.

Grensverleggende
marketing

Een unieke performance werkwijze

Samenwerken met Tomahawk betekent dat je werkt met een marketingbureau dat alles nét even anders doet. Wij zijn een team van ervaren marketeers met verschillende specialisaties, zoals SEO, SEA en social media advertising. Onze experts werken hard om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van ondernemers.

Wil jij ook jouw omzet laten groeien of nieuwe markten exploreren over de grens? Als crossborder performance marketing bureau zijn wij de ultieme partner.

Dit maakt ons anders

Onze speerpunten

CROSSBORDER

Internationale groei start bij Tomahawk.

PERFORMANCE

Wij vertalen data naar inzicht & analyse.

ACCESS

Pijlsnel en altijd bereikbaar

Meten = weten

Met de gekozen strategie leggen we verbanden tussen diensten, doelstellingen en budgetten. Resultaten zijn real-time inzichtelijk en van invloed op elke volgende stap in het proces.

Vervolgens maken we de balans op: wat werkt wel, wat niet? Het einddoel? De perfecte performance marketingformule en meetbare resultaten:

  • Verhoogde sales
  • Verhoogde retentie
  • Minder kosten per sale
  • Hogere bezoekersaantallen

Inzicht & Analyse

Prestatiegerichte campagnes gebaseerd op leads, transacties en omzet: dat is performance marketing. Met de juiste strategie creëren we structurele groei. Een succesvolle campagne begint bij ons met het bepalen en monitoren van de juiste KPI’s.

Denk daarbij aan het vaststellen van userinteracties, conversie-attributie en – niet in de laatste plaats – de POAS. Daarmee zetten we de marge per advertentie af tegen de kosten. Zo zijn we in staat om slimmere keuzes te maken. Het berekenen van de ROAS – de omzet per ad – geeft een vertekend beeld en heeft daarmee een negatieve invloed op het totale financiële plaatje.  

Onze werkwijze

Wij werken volgens een beproefde methode en onze specialisten onderhouden direct contact met onze klanten. 

Dat betekent: geen accountmanagers, maar een directe lijn met diegene die aan de campagnes werkt. We ontvangen je graag op ons kantoor in Nijmegen voor een kennismaking.

PRIZE WINNING CASE

GARMUNDO

Door de SEA-structuur, zoektermen en kanalen af te stemmen op potentiële klanten, is de SEA omzet in Duitsland en Nederland respectievelijk met 250% en 400% gegroeid.

Garmundo vroeg onze hulp bij het realiseren van een grotere omzet via de Nederlandse en Duitse webshops. Bij deze groei was het belangrijk om rekening te houden met de sterke seasonality waar Garmundo mee te maken heeft. Daarnaast was het ook een uitdaging om verschillende zoektermen voor een plant in een effectieve SEA-structuur te gieten.

RESULTAAT
De SEA-strategie en bijbehorende optimalisaties hebben geleid tot een mooie omzetgroei in Nederland én Duitsland. In de piekperiode (voorjaar 2020) steeg de omzet van de Duitse SEA campagnes met maar liefst 250% en de omzet van de Nederlandse SEA campagnes zelfs met meer dan 400%.

NR. 1

Dutch Search Award

+250%

omzet in Duitsland

+400%

omzet in Nederland

Roel

Samenwerken?

Ik ben Roel, oprichter van Tomahawk. Ik help je graag verder vanuit ons kantoor in Nijmegen.