Performance marketing

PERFORMANCE
marketing bureau

PERFORMANCE
MARKETING

Advies
Optimalisaties voor
zoekmachines.
Uitvoering
Demand capturing met
advertising.
Kennis
Sturen op winst in elke
productgroep.

het kiezen van een performance marketingbureau

Voor bedrijven die meetbare resultaten willen behalen, is het kiezen van het juiste performance marketingbureau van groot belang. Een performance marketingbureau is een bureau dat zich richt op het behalen van meetbare doelen en het maximaliseren van de ROI (return on investment) van marketingcampagnes. Dit is een andere benadering dan traditionele marketingbureaus, die zich vaak meer richten op branding en awareness.

Het kiezen van het juiste performance marketingbureau van groot belang voor bedrijven die meetbare resultaten willen behalen. Door te kiezen voor een bureau met de juiste expertise, diensten en communicatiestijl, kan jouw bedrijf profiteren van effectieve en efficiënte marketingcampagnes die leiden tot meetbare resultaten. Bij Tomahawk helpen wij bedrijven graag bij het behalen van hun online doelen door middel van performance marketing. 

Voordelen van een performance marketing bureau

Het werken met een performance marketingbureau, zoals Tomahawk, biedt verschillende voordelen ten opzichte van het intern inhuren van marketingpersoneel of het werken met meerdere freelancers of consultants. Hieronder vind je een aantal van deze voordelen:

  1. Toegang tot deskundige marketeers: een performance marketingbureau beschikt doorgaans over een team van ervaren marketeers met verschillende specialisaties, zoals SEO, SEA en social media advertising.
  2. Efficiënte en effectieve marketingcampagnes: een performance marketingbureau kan je helpen bij het ontwikkelen van marketingcampagnes die efficiënt en effectief zijn. Dit betekent dat je marketingbudget op een slimme manier wordt ingezet en dat je de gewenste resultaten kunt behalen.
  3. Meetbare resultaten: een performance marketingbureau is gericht op het behalen van meetbare resultaten. Dit betekent dat je kunt zien hoe effectief jouw marketingcampagnes zijn en hoe je deze kunt verbeteren.

ENKELE klanten

Onze klanten beoordelen ons met een 4,8 / 5:
4.8/5

METEN = WETEN

Met de gekozen strategie leggen we verbanden tussen diensten, doelstellingen en budgetten. Resultaten zijn real-time inzichtelijk en van invloed op elke volgende stap in het proces.

Vervolgens maken we de balans op: wat werk wel, wat niet? Met als einddoel: de perfecte performance marketing formule en meetbare resultaten:

  • Verhoogde sales
  • Verhoogde retentie
  • Minder kosten per sale
  • Hogere bezoekersaantallen

Helder & transparant

Onze visie is simpel: we werken volgens een bewezen methode en onderhouden direct contact. Dat betekent: geen accountmanagers, maar direct contact met één van onze specialisten. 

Daarin nemen we de tijd om rapportages door te nemen. Om terug te kijken, maar zeker ook vooruit. De cijfers van de vorige maand bepalen de koers voor de volgende.

Meer over onze werkwijze vind je hier.

Inzicht & analyse

Prestatiegerichte campagnes gebaseerd op leads, transacties en omzet: dat is performance marketing. Om met de juiste strategie, structurele groei te creëren. Een succesvolle campagne begint bij ons met het bepalen en monitoren van de juiste KPI’s.

Denk daarbij aan het vaststellen van user interacties, conversie attributie en -niet in de laatste plaats; de POAS. Daarmee zetten we de marge per advertentie af tegen de kosten. Zo zijn we in staat om slimmere keuzes te maken. Het berekenen van de ROAS –omzet per ad- geeft een vertekend beeld en kan daarmee een negatieve invloed hebben op het totale financiële plaatje.  

DIENSTEN

GOOGLE ANALYTICS

GOOGLE ANALYTICS

Maak data meetbaar en inzichtelijk en maximaliseer de omzet.
ENHANCED ECOMMERCE TRACKING

ENHANCED ECOMMERCE TRACKING

Essentiële aanvulling op Analytics.
EVENT TRACKING

EVENT TRACKING

Leer wat bezoekers doen op elke pagina.
CONVERSIE ATTRIBUTIE

CONVERSIE ATTRIBUTIE

Waar zit de aankoopverleiding?
DASHBOARDING

DASHBOARDING

Realtime online dashboard met weergave van alle kpi's.
GOOGLE TAG MANAGER

GOOGLE TAG MANAGER

Leer de bezoeker beter kenen om gerichter te kunnen adverteren.

DIT MAAKT
ONS ANDERS

ONZE SPEERPUNTEN

WIJ GAAN GRENZEN OVER

Uitbreiding van je webshop start bij ons.

WUJ HOUDEN DE LIJNEN KORT

Pijlsnel en altijd bereikbaar voor persoonlijk overleg.

WIJ SPREKEN JOUW TAAL

En vertalen jouw data naar inzicht & analyse.
Roel

HI!

IK BEN ROEL,
oprichter van tomahawk.

IK HELP JE GRAAG
VERDER

Neem contact met me op.

Schuiven naar boven