Performance marketing

ready for next level marketing?

performance marketing bureau

ready for the next level?

Performance marketing bureau

Dit doet een performance marketingbureau voor jou

Bij Tomahawk helpen we bedrijven graag bij het behalen van hun online doelen door middel van performance marketing. Dit houdt in dat we streven naar meetbare resultaten. We gebruiken verschillende tools om de effectiviteit van jouw marketingcampagnes te meten en te analyseren. Zo optimaliseren wij jouw campagnes en verbeteren we de resultaten. Je krijgt een duidelijk beeld van de impact van onze inspanningen en we werken nauw met je samen om jouw doelstellingen te behalen.

Advies
Optimalisaties voor
zoekmachines.
Uitvoering
Demand capturing met
advertising.
Kennis
Sturen op winst in elke
productgroep.

Grensverleggende marketing

Samenwerken met Tomahawk betekent dat je werkt met een marketingbureau dat alles nét even anders doet. Wij zijn een team van ervaren marketeers met verschillende specialisaties, zoals SEO, SEA en social media advertising. Onze experts werken hard om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Wil jij ook jouw omzet laten groeien of nieuwe markten exploreren over de grens? Als crossborder performance marketing bureau ondersteunen wij jou hierbij.

ENKELE klanten

Onze klanten beoordelen ons met een 4,8 / 5:
4.8/5

METEN = WETEN

Met de gekozen strategie leggen we verbanden tussen diensten, doelstellingen en budgetten. Resultaten zijn real-time inzichtelijk en van invloed op elke volgende stap in het proces.

Vervolgens maken we de balans op: wat werkt wel, wat niet? Met als einddoel: de perfecte performance marketing formule en meetbare resultaten:

  • Verhoogde sales
  • Verhoogde retentie
  • Minder kosten per sale
  • Hogere bezoekersaantallen

Helder & transparant

Onze visie is simpel: we werken volgens een bewezen methode en onderhouden direct contact. Dat betekent: geen accountmanagers, maar direct contact met één van onze specialisten. 

Daarin nemen we de tijd om rapportages door te nemen. Om terug te kijken, maar zeker ook vooruit. De cijfers van de vorige maand bepalen de koers voor de volgende.

Meer over onze werkwijze vind je hier.

Inzicht & analyse

Prestatiegerichte campagnes gebaseerd op leads, transacties en omzet: dat is performance marketing. Om met de juiste strategie, structurele groei te creëren. Een succesvolle campagne begint bij ons met het bepalen en monitoren van de juiste KPI’s.

Denk daarbij aan het vaststellen van userinteracties, conversie-attributie en – niet in de laatste plaats – de POAS. Daarmee zetten we de marge per advertentie af tegen de kosten. Zo zijn we in staat om slimmere keuzes te maken. Het berekenen van de ROAS –omzet per ad- geeft een vertekend beeld en kan daarmee een negatieve invloed hebben op het totale financiële plaatje.  

PRIZE WInNING CASE

GARMUNDO

Door de SEA-structuur, zoektermen en kanalen af te stemmen op potentiële klanten, is de SEA omzet in DE en NL resp. met 250% en 400% gegroeid.

Garmundo vroeg onze hulp bij het realiseren van een grotere omzet via de Nederlandse en Duitse webshops. Bij deze groei was het belangrijk om rekening te houden met de sterke seasonality waar Garmundo mee te maken heeft. Daarnaast was het ook een uitdaging om verschillende zoektermen voor een plant in een effectieve SEA-structuur te gieten.

RESULTAAT
De SEA-strategie en bijbehorende optimalisaties hebben geleid tot een mooie omzetgroei in Nederland én Duitsland. In de piekperiode (voorjaar 2020) steeg de omzet van de Duitse SEA campagnes met maar liefst 250% en de omzet van de Nederlandse SEA campagnes zelfs met meer dan 400%.

NR. 1

Dutch Search Award

+250%

omzet in Duitsland

+400%

omzet in Nederland

DIENSTEN

GOOGLE ANALYTICS

GOOGLE ANALYTICS

Maak data meetbaar en inzichtelijk en maximaliseer de omzet.
ENHANCED ECOMMERCE TRACKING

ENHANCED ECOMMERCE TRACKING

Essentiële aanvulling op Analytics.
EVENT TRACKING

EVENT TRACKING

Leer wat bezoekers doen op elke pagina.
CONVERSIE ATTRIBUTIE

CONVERSIE ATTRIBUTIE

Waar zit de aankoopverleiding?
DASHBOARDING

DASHBOARDING

Realtime online dashboard met weergave van alle kpi's.
GOOGLE TAG MANAGER

GOOGLE TAG MANAGER

Leer de bezoeker beter kenen om gerichter te kunnen adverteren.

DIT MAAKT
ONS ANDERS

ONZE SPEERPUNTEN

WIJ GAAN GRENZEN OVER

Uitbreiding van je webshop start bij ons.

WUJ HOUDEN DE LIJNEN KORT

Pijlsnel en altijd bereikbaar voor persoonlijk overleg.

WIJ SPREKEN JOUW TAAL

En vertalen jouw data naar inzicht & analyse.
Roel

HI!

IK BEN ROEL,
oprichter van tomahawk.

IK HELP JE GRAAG
VERDER

Neem contact met me op.

Schuiven naar boven