Advies

ADVIES

WAT WIJ DOEN

ADVIES

WAT WIJ DOEN

ADVIESDIENSTEN

Succesvolle e-commerce bedrijven met een sterke groeiambitie: daar bundelen we onze krachten graag mee. Concreter: bedrijven die willen groeien in de eigen markt of in het buitenland. 

Tomahawk is een performance marketing bureau voor e-commerce platforms die een plateau hebben bereikt in Nederland of binnen de eigen productmarkt. Bedrijven die klaar zijn om hun webshop naar een hoger plan te tillen, maar daar nog wel wat hulp van specialisten bij kunnen gebruiken. 

WAT WIJ BIEDEN:

SIMILAR MARKETS CHECK

SIMILAR MARKETS CHECK

hoe liggen de verhoudingen?
WEBSHOP SCALING

WEBSHOP SCALING

volledige doormeting van de huidige status van de webshop
CAMPAIGN VIABILITY

CAMPAIGN VIABILITY

omzetinschatting assortiment

DIT MAAKT
ONS ANDERS

ONZE SPEERPUNTEN

WIJ GAAN GRENZEN OVER

Internationale groei start bij ons.

WIJ HOUDEN DE LIJNEN KORT

Pijlsnel en altijd beschikbaar voor persoonlijk overleg.

WIJ SPREKEN JOUW TAAL

Wij vertalen data naar inzicht & analyse.

GARMUNDO

SEA omzetgroei in DE en NL resp. met 250% en 400%

Door de SEA-structuur, zoektermen en kanalen af te stemmen op potentiële klanten, is de SEA omzet in DE en NL resp. met 250% en 400% gegroeid.

Uitdaging

Garmundo vroeg onze hulp bij het realiseren van een grotere omzet via de Nederlandse en Duitse webshops. Bij deze groei was het belangrijk om rekening te houden met de sterke seasonality waar Garmundo mee te maken heeft. Daarnaast was het ook een uitdaging om verschillende zoektermen voor een plant in een effectieve SEA-structuur te gieten.

Resultaat

De SEA-strategie en bijbehorende optimalisaties hebben geleid tot een mooie omzetgroei in Nederland én Duitsland. In de piekperiode (voorjaar 2020) steeg de omzet van de Duitse SEA campagnes met maar liefst 250% en de omzet van de Nederlandse SEA campagnes zelfs met meer dan 400%.

Schuiven naar boven