Online Marketing Engeland

Let's conquer the English market!

Online marketing in
Engeland

Online marketing in Engeland

Het Verenigd Koninkrijk heeft één van de meest volwassen Europese e-commercemarkten met de hoogste online omzet van Europa. E-commerce in dit land is stabiel en sterker dan ooit, mede dankzij de enthousiaste online shoppende Britse consument.

Wij zijn experts in online marketing voor shops in:

Hoe helpen we jouw business groeien?

Al jaren helpen we onze klanten als gespecialiseerd online marketing bureau voor webshops (Magento, Shopware en Shopify) met hun online groei.

Jouw crossborder specialist

Online marketing over de grens kent geen geheimen voor ons. Ben jij er klaar voor om met ons die stap te zetten? Onze lokale en internationale marketeers kennen de Europese e-commercemarkt door en door. Wij zijn jouw crossborder specialisten. 

Nauwe samenwerking

Samen ontwikkelen we de perfecte online strategie die naadloos aansluit op jouw business en doelgroep. Wil jij samen met ons jouw online groeiambities realiseren? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Online Marketing Engeland

Culturele verschillen
In onze manier van communiceren en die van de Britten zit een wereld van verschil. De Nederlandse directheid wordt niet op prijs gesteld. Beleefdheid is belangrijk en formaliteiten zijn er met een reden. Zo worden privé en zakelijk altijd gescheiden gehouden, maar start je een gesprek wel altijd met casual talk. Het zijn subtiele nuances in de communicatie, nuances die je niet moet vergeten voor je webshop!

Juridische eisen
Het is duidelijk wat Britten verwachten met betrekking tot documenten op een webshop. De basics moeten aanwezig zijn. Onder de basics verstaan we dezelfde documenten als die in Nederland, geschreven in perfect correct Engels. Dit houdt in dat je goed zit met de terms & conditions, een privacy en cookie policy.

Ga voor bekende keurmerken
Oplichting is een belangrijke twijfel die je weg moet nemen bij Britten. Ze zijn voorzichtig en kopen simpelweg niet als ze het niet vertrouwen. De twee meest gangbare keurmerken zijn degenen die je ook op jouw webshop wilt hebben.

Veelgebruikte online keurmerken in Engeland

  • Trusted Shops
  • SafeBuy
Analytics & Measurability

Analytics & Measurability

Search Engine Advertising

Search Engine Advertising

Search Engine Optimization

Social Ads

Social Ads

Onze klanten in Engeland

Dit zijn een aantal van de e-commerce klanten die we dagelijks helpen met online marketing in Engeland. Voeg jij je bij hen?

Onze klanten beoordelen ons met een: 4,8 /5
4.8/5

Onze marketing whitepapers

Laten we samenwerken!

Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Schuiven naar boven