Online Marketing Engeland

Engeland is een uitstekende markt voor internationaal succes. Met een goede voorbereiding is jouw e-commerce business good to go.

Samen de Engelse
markt veroveren?

Online marketing in Engeland

Er zijn veel goede redenen om uit te breiden naar Engeland. De afzetmarkt is groot en de taal is voor de meeste ondernemers bekend. 

Cultuur

Het bekende Engelse ’tongue in cheek’ staat voor een sarcastisch, subtiel gevoel voor humor. Die subtiliteit is niet alleen een belangrijk onderdeel van Britse humor, maar zeker ook van online marketing. De Nederlandse directheid wordt in Engeland niet per se gewaardeerd. Kortom; een factor van belang bij het ontwikkelen van content voor Britse markt.

Inwoners x miljoen
0
Spreekt Engels
0 %
Online shoppers
0 %
gem. uitgave p/ jaar
£ 0

Betaalmethodes

Verschillen zijn er ook als het gaat om betaalmethodes. Zo kent Engeland geen ‘iDeal’. Net als in Amerika betalen Engelsen het liefst met een credit- of debitcard. Direct daarna volgt Paypal als meest gebruikte betaalmethode. 

Aankoopgedrag

Een opvallend punt van aandacht voor Nederlandse ondernemers is onze eerder genoemde directheid. Dit speelt niet alleen een rol bij humor, maar ook bij de algemene inrichting van een webshop en klantcontact. Té direct zijn kan de Engelse klant overrompelen.

Marketing op het hoogste niveau

Tomahawk is premier partner van Google en behoort daarmee tot de top 3% beste online marketingbureaus van Nederland. 

Onze specialisten worden voortdurend getraind en hebben directe toegang tot closed beta’s: nieuwe functionaliteiten binnen Google Ads die nog niet zijn uitgerold voor alle adverteerders. 

Download Whitepapers

Andere grenzen over

Online marketing België

CROSSBORDER

Groeien in België

België is een buurland met culturele en taalkundige overeenkomsten. Toch zijn er ook veel verschillen. Het Vlaams-Nederlands is nét wat anders en bovendien hanteert een groot deel van België de Franse taal. Niet uitbreiden is zonde. Geen rekening houden met belangrijke verschillen ook. 

Online marketing Duitsland

CROSSBORDER

Groeien in Duitsland

De Duitse e-commerce groeit ieder jaar en het einde is nog niet in zicht. Het overgrote deel van de hoge online omzet is te danken aan Amazon. Duitsland is the place to be. Tegelijkertijd is het een competitieve markt waarin consumenten hoge eisen stellen aan e-commerce shops.

Ruim 150 webshops gingen je voor

Roel

Engeland veroveren?

Ik ben Roel, oprichter van Tomahawk. Ik help je graag verder vanuit ons kantoor in Nijmegen.