Crossborder marketing Engeland

ONLINE MARKETING ENGELAND

ONLINE MARKETING ENGELAND

KLAAR OM DE ENGELSE MARKT TE VEROVEREN?

Er zijn veel goede redenen om uit te breiden naar Engeland. De afzetmarkt is groot, de voertaal alombekend. Maar welke afwegingen moeten er worden gemaakt, alvorens overzees te gaan?

Tomahawk | Online marketing Nijmegen

ONLINE MARKETING
IN ENGELAND

CULTUUR

De Engelse uitspraak ’tongue in cheek’ kennen we allemaal. Het staat voor een sarcastisch, subtiel gevoel voor humor. Die subtiliteit is niet alleen een belangrijk onderdeel van Britse humor, maar zeker ook van online marketing. De Nederlandse directheid wordt in Engeland niet per se gewaardeerd. Kortom; een factor van belang bij het ontwikkelen van content voor Britse markt.

0
inwoners x miljoen
0 %
koopt over de grens
0 %
online shoppers
0
gemiddelde uitgave per jaar

TAAL

Wat taal betreft, is het belangrijk dat alle copy in keurig, correct Engels wordt aangeboden. Dat is niet zonder reden: onvolledigheden of taalfouten kunnen wantrouwen en vermoedens van oplichting oproepen bij Britse consumenten.

BETAALMETHODES

Verschillen zijn er ook als het gaat om betaalmethodes. Zo kent Engeland geen ‘iDeal’. Net als in Amerika wordt er het liefst betaald met een credit- of debitcard. Direct daarna volgt Paypal als meest gebruikte betaalmethode. 

ANALYTICS & MEASURABILITY

ANALYTICS & MEASURABILITY

meten = weten
SEARCH ENGINE ADVERTISING

SEARCH ENGINE ADVERTISING

Google en Microsoft ads
SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

meer organisch verkeer genereren

Google & microsoft ads

We onderhouden een perfecte samenwerking met Google en Microsoft ads, die actieve ondersteuning van onze accounts bieden. We zijn premier partner van Google en behoren daarmee tot de top 3% beste bureau’s van Nederland

Onze specialisten worden voortdurend getraind en hebben we directe toegang tot closed beta’s: nieuwe functionaliteiten binnen Google Ads die nog niet zijn uitgerold voor alle adverteerders.

Klanten van Tomahawk kunnen er dus op vertrouwen dat alle campagnes optimaal zijn ingericht en voldoen aan de nieuwste best practices.

Tomahawk | Online marketing Nijmegen

Onze klanten in ENGELAND

Onze klanten beoordelen ons met een 4,8 / 5:
4.8/5

DOWNLOAD WHITEPAPERS

Roel

HI! Ik ben Roel.

oprichter van tomahawk.
IK HELP JE GRAAG
VERDER

Neem contact op met Roel. 

Schuiven naar boven