SEO Uitbesteden

SEO UItbesteden

SEO UITBESTEDEN

Haal samen met ons de nummer één positie in Google

Het verbeteren van je SEO draagt bij aan meer maandelijks gratis verkeer en als daarnaast natuurlijk meer leads en/of omzet. Alleen hoe pak jij die nummer één posities op je belangrijkste keywords? Als crossborder SEO experts hebben wij veel ervaring in SEO. Besteed daarom je SEO uit bij ons om de volgende stap te maken met jouw online business.

We nemen zorg uit handen voor

INTERNATIONALE SEO

SEO AUDIT

Vallen de resultaten tegen? Benieuwd of een huidige partner iets laat liggen? Onze SEO audit maakt het inzichtelijk.

SEO COPYWRITING

SEO COPYWRITING

Pakkende content met de juiste keywords voor de best vindbare e-commerce shop.

TECHNISCHE SEO

TECHNISCHE SEO

Wij zorgen voor een goede indexatie, laadsnelheid, core web vitals en alles wat resulteert in de beste rankings in Google.

INTERNATIONALE & LOKALE SEO

INTERNATIONALE & LOKALE SEO

Behaal successen in het buitenland én in lokale zoekresultaten.

LINKBUILDING

LINKBUILDING

Verkrijg autoriteit en hoge rankings door follow links naar de e-commerce shop.

WEBSITE MIGRATIE

WEBSITE MIGRATIE

Realiseer een veilige en succesvolle migratie zonder verlies van organisch verkeer.

JE SEO UITBESTEDEN BIJ TOMAHAWK DIGITAL MARKETING

SEO is essentieel voor leadgeneratie en/of het genereren van sales. Consumenten starten over het algemeen hun zoektocht naar een product, dienst of een bedrijf in Google. Als Tomahawk zijnde kunnen we jou helpen om bovenaan in zoekmachines te komen door SEO- en linkbuilding-werkzaamheden uit te voeren. Dit doen wij voor veel van onze klanten in binnen- en buitenland.

Onze succesformule richt zich op drie facetten, namelijk een goede techniek, de inzet van pakkende content en het verbeteren van de online autoriteit. Tomahawk beschikt over een Nederlands-, maar ook internationaal netwerk met plaatsingsmogelijkheden voor linkbuilding. Ook dankzij de inzet van toolings als SEMrush kunnen wij websites op waarde schatten en vaststellen of deze waardevol voor jouw bedrijf kan zijn.

Een slimme manier om je bedrijf te voorzien van SEO kennis is door SEO uit te besteden. Hierdoor laat je je shop of website optimaliseren door marketeers met jarenlange kennis van het vak. Tomahawk beschikt ook over deze kennis. Wij hebben een jarenlange ervaring in verschillende branches. Hierdoor kunnen we voor iedere case een doordacht plan uitstippelen om je organische vindbaarheid te verbeteren. Zodra je de SEO bij ons uitbesteed zie je relatief snel resultaat. Kies ervoor om je SEO uit te besteden bij een professioneel SEO bureau.

WAAROM JE SEO UITBESTEDEN?

Doorgaans is het uitbesteden van SEO bij Tomahawk, bureau in Nijmegen, een garantie voor betere resultaten en hogere posities. Wij werken transparant en iedere maand ontvang je van ons een update. Tussentijds houden we regelmatig contact om onze werkzaamheden te bespreken en de voortgang te bewaken. Je weet altijd bij ons waar je aan toe bent. Wist je dat de SEO pakketten maandelijks zijn op te zeggen? Je zit bij ons nergens aan vast.

Bij Tomahawk bieden we verschillende SEO abonnementen aan om je website te optimaliseren. Is het vooral belangrijk dat je lokaal goed vindbaar wordt? Dan kunnen wij ons volledig op lokale zoekwoorden richten. Uiteraard kunnen we ook landelijke vindbaarheid genereren. Samen met jou kijken we naar de volgende stap voor jouw business om organisch te groeien.

Om te beoordelen waar voor jou de grootste winst zit maken we vooraf een goede inschatting van je huidige vindbaarheid. Op basis daarvan doen we je een passend voorstel. SEO werkzaamheden die je bij ons kunt uitbesteden zijn onder andere:

WELKE SEO Diensten kan je uitbesteden bij ons?

Linkbuilding

Linkbuilding is het realiseren van linkverwijzingen op andere websites naar je eigen website toe. Deze linkverwijzingen onderschrijven de autoriteit of waarde van jouw online platform. Dit wordt vervolgens door de zoekmachines gezien en wordt er een waarde meegegeven aan de kwaliteit van de link. Het is lastig om de linkbuilding activiteiten van je website voor je eigen rekening te nemen. Je hebt hier namelijk een groot netwerk voor nodig. Tomahawk Digital Marketing is een linkbuilding bureau met een uitgebreid netwerk waardoor we in vrijwel iedere branche of land aan de slag kunnen met linkbuilding. Neem contact op voor de mogelijkheden voor jouw specifieke case.

SEO Techniek

Met SEO Techniek maken we een analyse van je website om te bepalen hoe het gesteld is met de techniek van de website. Denk hierbij aan de volgende optimalisaties:

Meertaligheid

  1. Indexatie
  2. Crawlbaarheid
  3. Paginasnelheid
  4. URL-structuur & opbouw

Tomahawk Digital Marketing is een specialist in SEO techniek en heeft al diverse shops en websites geholpen. Een goede techniek betekent dat je minder moeite nodig hebt om te ranken op zoekwoorden.

SEO Content

Je kunt bij ons ook je SEO content uitbesteden. Content is vandaag de dag nog steeds enorm belangrijk binnen SEO. Zoekmachines hechten ontzettend veel waarde aan kwalitatieve content. Het is van groot belang dat je website voldoende en de juiste informatie bevat. Bovendien moet de tekst ook op de juiste manier geschreven zijn. Zo moeten spelling en grammatica bijvoorbeeld in orde zijn. Voor Google is het belangrijk dat de zinnen niet te lang worden, dit zou namelijk ten koste gaan van de leesbaarheid. Bovendien moeten bepaalde zoekwoorden meerdere keren in de tekst verwerkt worden.

Natuurlijk kun je voor nog meer SEO vraagstukken bij ons terecht. Neem hiervoor contact met ons op en bespreek met de mogelijkheden.

INDRUKWEKKENDE INTERNATIONALE SEO-GROEI NA COMPLEXE PLATFORMMIGRATIE

TRUCKS.NL

UITDAGING
Het voormalige systeem dat ten grondslag lag aan het Trucks.nl platform, vormde een beperking voor verdere groei. Een migratie bleek een must, maar brengt altijd een enorm risico met zich mee. Vooral als je weet dat Trucks.nl een 100% online focus heeft waarbij organisch verkeer verantwoordelijk is voor 63% van de acquisitie. Aan ons de taak om de platformmigratie succesvol te volbrengen met op korte termijn het minimaliseren van verlies in websitebezoekers en op lange termijn het vergroten van de organische vindbaarheid.

RESULTAAT
Ondanks de complexiteit is het migratieproces goed verlopen en dat blijkt wel uit de resultaten die we hebben geboekt:

  • Van circa 50 naar méér dan 10.000 relevante SEO-landingspagina’s per land.
  • Een groei van 19% organische sessies voor alle landen binnen 2 maanden. Dit zijn 54.000 extra maandelijkse bezoekers.

+400%

omzet in NL

+250%

omzet in DE

+1800%

omzet uit SEA

BLOG OVER: SEO

We staan altijd weer met onze oren te klapperen als we horen dat SEO is onderschat bij de overstap van een oude naar een nieuwe e-commerce shop. Veel grote namen deden het al: Rabobank, KLM, Transavia – allemaal hadden ze een kostbaar “oops, we zijn niet meer vindbaar in Google” moment. Dit willen we voorkomen voor nieuwe webshops in de toekomst, met deze handige SEO migratie checklist.

Waarom is SEO zo belangrijk bij migratie?

Het verkrijgen van een sterke positie in Google voor e-commerce shops is hard werken. Bezoekers weten de shop inmiddels goed te vinden via de zoekresultaten. Migratie van een e-commerce shops mag er niet voor zorgen dat deze positie verdwijnt. Al de opgebouwde historie en linkwaarde moeten meeverhuizen en bezoekersaantallen en conversie worden behouden. Dáárom is SEO zo belangrijk.

Onze SEO specialist Jelle aan het woord

H1, een partner van ons waar we vaker mee samenwerken, heeft ons een tijdje geleden gevraagd om meer uit te leggen over het belang van een SEO-migratie. In gesprek met Angelique Nanning van H1, vertelt Jelle in deze video welke stappen er moet worden ondernomen. Liever gelijk door naar de checklist zelf? Die staat onder de video!

De voorbereidende SEO migratie checklist

Als de checklist succesvol is doorlopen is de nieuwe e-commerce shop ready to go. Maar een migratie is niet alleen werk vooraf. Dit is niet voor niets een voorbereidende SEO migratie checklist.

De nazorg SEO migratie checklist

Neem contact op

Een SEO migratie checklist is handig, maar soms is wat extra hulp gewenst. Laat het ons weten. We hebben al veel succesvolle migraties uitgevoerd. Bekijk maar eens hoe we 30% organische groei realiseerden met een internationale domeinmigratie voor Trucks.nl.

De grote SEO migratie checklist
Roel

Hi! IK BEN ROEL, OPRICHTER VAN TOMAHAWK

HULP NODIG?

Is het tijd om te werken aan de online vindbaarheid van je website? Onze specialisten weten precies wat daarvoor nodig is. Plan een gesprek met ons in.

Schuiven naar boven