SEO uitbesteden

SEO uitbesteden

Haal samen met ons de nummer één positie in Google

Haal samen met ons de nummer één positie in Google​

Het verbeteren van je SEO draagt bij aan meer maandelijks gratis verkeer en als daarnaast natuurlijk meer leads en/of omzet. Alleen hoe pak jij die nummer één posities op je belangrijkste keywords? Als crossborder SEO experts hebben wij veel ervaring in SEO. Besteed daarom je SEO uit bij ons om de volgende stap te maken met jouw online business.

Wat we doen

Internationale SEO

Een online uitbreiding naar België, Duitsland of Engeland kent geen geheimen voor ons. Wij kennen de benodigde SEO voorwaarden.

Local SEO

Samen halen we alles uit je lokale vindbaarheid. Wij zorgen dat de klant niet meer om je heen kan.

SEO Copywriting

Met pakkende SEO copywriting gaan we voor de best organisch vindbare website!

Linkbuilding

Met de juiste linkbuilding strategie trek je de juiste bezoekers aan. Follow links naar jouw webshop op andere relevante websites, zorgt voor meer online zichtbaarheid.

Technische SEO

Een goede laadtijd, sterke interne linkstructuur en makkelijk indexeerbaar worden voor crawlers. Zo is je webshop ideaal voor bezoekers én beter vindbaar voor Google.

Reviews

Leuk wat wij zeggen, maar wat zeggen klanten over ons?

Je SEO Uitbesteden bij Tomahawk Digital Marketing

SEO is essentieel voor leadgeneratie en/of het genereren van sales. Consumenten starten over het algemeen hun zoektocht naar een product, dienst of een bedrijf in Google. Als Tomahawk zijnde kunnen we jou helpen om bovenaan in zoekmachines te komen door SEO- en linkbuilding-werkzaamheden uit te voeren. Dit doen wij voor veel van onze klanten in binnen- en buitenland.

Onze succesformule richt zich op drie facetten, namelijk een goede techniek, de inzet van pakkende content en het verbeteren van de online autoriteit. Tomahawk beschikt over een Nederlands-, maar ook internationaal netwerk met plaatsingsmogelijkheden voor linkbuilding. Ook dankzij de inzet van toolings als SEMrush kunnen wij websites op waarde schatten en vaststellen of deze waardevol voor jouw bedrijf kan zijn.

Waarom je SEO Uitbesteden?

Een slimme manier om je bedrijf te voorzien van SEO kennis is door SEO uit te besteden. Hierdoor laat je je shop of website optimaliseren door marketeers met jarenlange kennis van het vak. Tomahawk beschikt ook over deze kennis. Wij hebben een jarenlange ervaring in verschillende branches. Hierdoor kunnen we voor iedere case een doordacht plan uitstippelen om je organische vindbaarheid te verbeteren. Zodra je de SEO bij ons uitbesteed zie je relatief snel resultaat. Kies ervoor om je SEO uit te besteden bij een professioneel SEO bureau.

Doorgaans is het uitbesteden van SEO bij Tomahawk een garantie voor betere resultaten en hogere posities. Wij werken transparant en iedere maand ontvang je van ons een update. Tussentijds houden we regelmatig contact om onze werkzaamheden te bespreken en de voortgang te bewaken. Je weet altijd bij ons waar je aan toe bent. Wist je dat de SEO pakketten maandelijks zijn op te zeggen? Je zit bij ons nergens aan vast.

Bij Tomahawk bieden we verschillende SEO abonnementen aan om je website te optimaliseren. Is het vooral belangrijk dat je lokaal goed vindbaar wordt? Dan kunnen wij ons volledig op lokale zoekwoorden richten. Uiteraard kunnen we ook landelijke vindbaarheid genereren. Samen met jou kijken we naar de volgende stap voor jouw business om organisch te groeien.

Welke SEO Diensten kan je uitbesteden aan ons?

Om te beoordelen waar voor jou de grootste winst zit maken we vooraf een goede inschatting van je huidige vindbaarheid. Op basis daarvan doen we je een passend voorstel. SEO werkzaamheden die je bij ons kunt uitbesteden zijn onder andere:

Linkbuilding

Linkbuilding is het realiseren van linkverwijzingen op andere websites naar je eigen website toe. Deze linkverwijzingen onderschrijven de autoriteit of waarde van jouw online platform. Dit wordt vervolgens door de zoekmachines gezien en wordt er een waarde meegegeven aan de kwaliteit van de link. Het is lastig om de linkbuilding activiteiten van je website voor je eigen rekening te nemen. Je hebt hier namelijk een groot netwerk voor nodig. Tomahawk Digital Marketing heeft een uitgebreid (internationaal) netwerk waardoor we in vrijwel iedere branche of land aan de slag kunnen met linkbuilding. Neem contact op voor de mogelijkheden voor jouw specifieke case.

SEO Techniek

Met SEO Techniek maken we een analyse van je website om te bepalen hoe het gesteld is met de techniek van de website. Denk hierbij aan de volgende optimalisaties:

  • Meertaligheid
  • Indexatie
  • Crawlbaarheid
  • Paginasnelheid
  • URL-structuur & opbouw

Tomahawk Digital Marketing is een specialist in SEO techniek en heeft al diverse shops en websites geholpen. Een goede techniek betekent dat je minder moeite nodig hebt om te ranken op zoekwoorden.

SEO Content

Je kunt bij ons ook je SEO content uitbesteden. Content is vandaag de dag nog steeds enorm belangrijk binnen SEO. Zoekmachines hechten ontzettend veel waarde aan kwalitatieve content. Het is van groot belang dat je website voldoende en de juiste informatie bevat. Bovendien moet de tekst ook op de juiste manier geschreven zijn. Zo moeten spelling en grammatica bijvoorbeeld in orde zijn. Voor Google is het belangrijk dat de zinnen niet te lang worden, dit zou namelijk ten koste gaan van de leesbaarheid. Bovendien moeten bepaalde zoekwoorden meerdere keren in de tekst verwerkt worden.

Natuurlijk kun je voor nog meer SEO vraagstukken bij ons terecht. Neem hiervoor contact met ons op en bespreek met de mogelijkheden.

Schuiven naar boven