SEA Bureau

SEA Bureau

Breng je betaalde advertenties naar het volgende niveau

Breng je betaalde advertenties naar het volgende niveau​

SEA is een van de belangrijkste bronnen voor het genereren van websitebezoekers en omzet. Er zijn dan ook veel verschillende typen SEA campagnes. Zo vallen hier (Smart) shopping campagnes, (branded en non-branded) search campagnes en (dynamische) remarketing campagnes onder. Als SEA bureau beheersen we de laatste trends binnen Google Ads en helpen we al jaren webshops met hun volgende stap in online groei.

Wat we doen

(Smart) Shopping Ads

Overtuig koopgerichte klanten om bij jou te shoppen met afbeeldingen en prijzen bij je producten.

Display Ads

Bereik je doelgroep met pakkende creatieve banners op websites. Dynamische en/of statische bannering.

SEA Audits

Vallen de resultaten tegen, of ben je benieuwd of je huidige bureau wel alles uit je account haalt? Onze audit maakt het inzichtelijk.

Feed Management

Automatisering en e-commerce gaan hand in hand, goed feedmanagement is hierbij de sleutel tot succes

Remarketing

Twijfelende klanten overtuigen om alsnog te converteren, blijf top-of-mind bij je prospects door de het slim inzetten van remarketing.

Reviews

Leuk wat wij zeggen, maar wat zeggen klanten over ons?

Wat doet een SEA bureau?

SEA is vandaag de dag meer dan het inkopen van enkele zoekwoorden en dan zichtbaar zijn in de bekende zoekmachines. De mogelijkheden zijn uitgebreid en de ontwikkelingen gaan enorm snel. Het uitbesteden aan een SEA bureau kan daarom een goede keuze zijn. 

Wij kunnen je als SEA Bureau uitstekend helpen met SEA. Wij hebben bovendien jarenlange ervaring voor verschillende B2C en B2B bedrijven in diverse landen.

Het nut van een SEA bureau

Als SEA bureau helpt Tomahawk je met het goed instellen en managen van je Google Ads en Bing Ads campagnes.. Samen met jou bepalen we of je je wilt richten op CPA, ROAS of zelfs specifieke marges.

Hoe doorlopen we doorgaans het opstarttraject

  1. Samen bespreken we de bedrijfsdoelstellingen en toetsen we de haalbaarheid. We kijken naar zoekvolumes en evalueren wat er nodig is om maandelijkse groei te realiseren.
  2. Op basis hiervan stemmen we de eerste budgetten en doelen af.
  3. Indien nodig starten we met het inrichten van tracking om volledig en correct data te verzamelen. Dit is essentieel voor het draaien van smart campagnes.
  4. Tegelijkertijd beginnen we met het inrichten van de campagnes. 
  5. Als alles staat lopen we de campagnes en tracking nog eens grondig na. Vervolgens kunnen we starten met de campagnevoering.

Uiteraard is iedere klant en situatie anders. Daarom kunnen we op basis van jouw wensen ook gericht een opstarttraject afstemmen.

Aan de slag met SEA bureau Tomahawk

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons als SEA bureau? We vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over onze werkwijze.

 

Schuiven naar boven