Linkbuilding Bureau

Linkbuilding Bureau

Bouw je autoriteit uit en genereer meer organisch verkeer

Bouw je autoriteit uit en genereer meer organisch verkeer​

Linkbuilding is een essentieel onderdeel om op maandelijkse basis jouw SEO-autoriteit uit te bouwen. Maar wat houdt het precies in en wat voor invloed heeft het op jouw SEO posities in zoekmachines? We leggen het als linkbuilding bureau graag aan je uit! 

Wat we doen

Linkbuilding analyse

Voordat we starten met linkbuilding maken we een gedegen analyse om de focus te bepalen en de grootste kansen te vinden.

Internationale linkbuilding

Een online uitbreiding naar België, Duitsland of Engeland kent geen geheimen voor ons. Wij hebben een uitgebreid internationaal netwerk.

Reguliere linkbuilding

We zijn bekend in verschillende branches en hebben een uitgebreide database met linkplaatsingen.

Local linkbuilding

Samen halen we alles uit je lokale vindbaarheid door in te zetten op lokale autoriteitspagina's. Wij zorgen dat je lokale klant niet meer om je heen kan.

Reviews

Leuk wat wij zeggen, maar wat zeggen klanten over ons?

Onze linkbuilding klanten

Dit zijn een aantal van de klanten die we dagelijks helpen met linkbuilding in zowel Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden en Denemarken. Voeg jij je bij hen?

Hoe werkt linkbuilding?

Linkbuilding is niks meer dan het continue proces van zoeken naar relevante websites, blogs en fora waar links geplaatst kunnen worden naar een specifiek webadres. Linkbuilding wordt binnen SEO nog steeds gezien als de meest invloedrijke SEO-factor.

De links die worden ingekocht bij de eigenaar van een website blijven in principe voor altijd bestaan. Tomahawk heeft een uitgebreid (internationaal) linkbuildingnetwerk met partners waarmee in korte tijd een autoritair linkprofiel kan worden opgebouwd. 

Samen met de klant kijken we naar het benodigde budget waarmee we links kunnen inkopen en de concurrentie aan kunnen gaan.

Wat doet een Linkbuilding bureau?

De meeste klanten starten hun zoektocht naar je product, dienst of bedrijf in Google. SEO (Search Engine Optimization) is enorm belangrijk voor je leadgeneratie en/of sales. Als SEO- en daarmee linkbuilding bureau helpen we jou, net als vele andere klanten, bovenaan in Google te komen. Dit doen we door onze bewezen SEO aanpak. Een aanpak waarmee we ons focussen op een goede techniek, het inzetten van de juiste content en het realiseren van online autoriteit.

Wij vergroten je website-autoriteit als linkbuilding bureau. Linkbuilding verzorgen wij in de vorm van gastartikelen, blogs, of banner-links. Tomahawk heeft een uitgebreid Nederlands-, maar ook internationaal netwerk met plaatsingsmogelijkheden en maakt daarnaast ook gebruik van toolings als SEMrush om websites op waarde te schatten.

Linkbuilding bij Tomahawk Digital Marketing

Door ons grote netwerk en kennis van SEO helpen we iedere dag grote merken met het verwerven van topposities in de Google zoekresultaten. Wil je ook de volgende stap maken met SEO? Neem dan contact met ons op via +31 (0)24 – 203 61 11 of mail naar [email protected]

Schuiven naar boven