Linkbuilding Bureau

Linkbuilding bureau

LINKBUILDING BUREAU

Bouw je autoriteit uit en genereer meer organisch verkeer

Linkbuilding is essentieel om op maandelijkse basis de SEO-autoriteit van een webshop uit te bouwen. Maar wat houdt het precies in en wat voor invloed heeft het op de SEO posities in zoekmachines? Als linkbuilding bureau leggen we het graag aan je uit.

HOE WERKT LINKBUILDING?

Linkbuilding is in feite niets meer dan het continue proces van zoeken naar relevante websites, blogs en fora waar links geplaatst kunnen worden naar een specifiek webadres. Linkbuilding wordt binnen SEO nog steeds gezien als de meest invloedrijke SEO-factor.

De links die worden ingekocht bij de eigenaar van een website blijven in principe voor altijd bestaan. Tomahawk heeft een uitgebreid internationaal linkbuildingnetwerk met partners waarmee in korte tijd een autoritair linkprofiel kan worden opgebouwd. 

Samen met de klant kijken we naar het benodigde budget waarmee we links kunnen inkopen én de concurrentie aan kunnen gaan.

WAT DOET EEN LINKBUILDING BUREAU?

De meeste klanten starten hun zoektocht naar een product, dienst of bedrijf via Google. SEO (Search Engine Optimization) is enorm belangrijk voor leadgeneratie en/of sales. Als SEO- en daarmee linkbuilding bureau helpen wij e-commerce ondernemers bovenaan in Google te komen. Dit doen we door onze bewezen SEO-aanpak. Een aanpak waarmee we ons focussen op een goede techniek, het inzetten van de juiste content en het realiseren van online autoriteit.

Wij, als SEO bureau, vergroten je website-autoriteit als linkbuilding bureau. Linkbuilding wordt door ons verzorgd in de vorm van gastartikelen, blogs, of banner-links. Tomahawk heeft een uitgebreid Nederlands-, maar ook internationaal netwerk met plaatsingsmogelijkheden en maakt daarnaast ook gebruik van toolings als SEMrush om websites op waarde te schatten.

LINKBUILDING UITBESTEDEN AAN TOMAHAWK DIGITAL MARKETING

Door ons grote netwerk en kennis van zoekmachines helpen we dagelijks grote merken met het verwerven van topposities in Google zoekresultaten. Is jouw e-commerce onderneming klaar voor de volgende stap in SEO? Neem dan contact met ons op via +31 (0)24 – 203 61 11 of mail naar [email protected].

INDRUKWEKKENDE INTERNATIONALE SEO-GROEI NA COMPLEXE PLATFORMMIGRATIE

TRUCKS.NL

UITDAGING
Het voormalige systeem dat ten grondslag lag aan het Trucks.nl platform, vormde een beperking voor verdere groei. Een migratie bleek een must, maar brengt altijd een enorm risico met zich mee. Vooral als je weet dat Trucks.nl een 100% online focus heeft waarbij organisch verkeer verantwoordelijk is voor 63% van de acquisitie. Aan ons de taak om de platformmigratie succesvol te volbrengen met op korte termijn het minimaliseren van verlies in websitebezoekers en op lange termijn het vergroten van de organische vindbaarheid.

RESULTAAT
Ondanks de complexiteit is het migratieproces goed verlopen en dat blijkt wel uit de resultaten die we hebben geboekt:

  • Van circa 50 naar méér dan 10.000 relevante SEO-landingspagina’s per land.
  • Een groei van 19% organische sessies voor alle landen binnen 2 maanden. Dit zijn 54.000 extra maandelijkse bezoekers.

+400%

omzet in NL

+250%

omzet in DE

+1800%

omzet uit SEA

BLOG OVER: SEO

We staan altijd weer met onze oren te klapperen als we horen dat SEO is onderschat bij de overstap van een oude naar een nieuwe e-commerce shop. Veel grote namen deden het al: Rabobank, KLM, Transavia – allemaal hadden ze een kostbaar “oops, we zijn niet meer vindbaar in Google” moment. Dit willen we voorkomen voor nieuwe webshops in de toekomst, met deze handige SEO migratie checklist.

Waarom is SEO zo belangrijk bij migratie?

Het verkrijgen van een sterke positie in Google voor e-commerce shops is hard werken. Bezoekers weten de shop inmiddels goed te vinden via de zoekresultaten. Migratie van een e-commerce shops mag er niet voor zorgen dat deze positie verdwijnt. Al de opgebouwde historie en linkwaarde moeten meeverhuizen en bezoekersaantallen en conversie worden behouden. Dáárom is SEO zo belangrijk.

Onze SEO specialist Jelle aan het woord

H1, een partner van ons waar we vaker mee samenwerken, heeft ons een tijdje geleden gevraagd om meer uit te leggen over het belang van een SEO-migratie. In gesprek met Angelique Nanning van H1, vertelt Jelle in deze video welke stappen er moet worden ondernomen. Liever gelijk door naar de checklist zelf? Die staat onder de video!

De voorbereidende SEO migratie checklist

Als de checklist succesvol is doorlopen is de nieuwe e-commerce shop ready to go. Maar een migratie is niet alleen werk vooraf. Dit is niet voor niets een voorbereidende SEO migratie checklist.

De nazorg SEO migratie checklist

Neem contact op

Een SEO migratie checklist is handig, maar soms is wat extra hulp gewenst. Laat het ons weten. We hebben al veel succesvolle migraties uitgevoerd. Bekijk maar eens hoe we 30% organische groei realiseerden met een internationale domeinmigratie voor Trucks.nl.

De grote SEO migratie checklist
Roel

Hi! IK BEN ROEL, OPRICHTER VAN TOMAHAWK

HULP NODIG?

Is het tijd om te werken aan de online vindbaarheid van je website? Onze specialisten weten precies wat daarvoor nodig is. Plan een gesprek met ons in.

Schuiven naar boven