SEO Bureau

Wij laten je organisch winnen.

SEO Bureau nodig?

Online marketing voor je e-commerce shop begint bij Analytics. Meten is weten en je kunt pas kansen zien als je begrijpt waar het goed gaat en waar het beter kan. Daarom duiken we de statistieken in voor een compleet beeld van je e‑commerce shop prestaties.

Wat we doen

Internationale SEO

Een online uitbreiding naar België, Duitsland of Engeland kent geen geheimen voor ons. Wij kennen de benodigde SEO voorwaarden.

Local SEO

Samen halen we alles uit je lokale vindbaarheid. Wij zorgen dat de klant niet meer om je heen kan.

SEO Copywriting

Met pakkende SEO copywriting gaan we voor de best organisch vindbare website!

Linkbuilding

Met de juiste linkbuilding strategie trek je de juiste bezoekers aan. Follow links naar jouw webshop op andere relevante websites, zorgt voor meer online zichtbaarheid.

Technische SEO

Een goede laadtijd, sterke interne linkstructuur en makkelijk indexeerbaar worden voor crawlers. Zo is je webshop ideaal voor bezoekers én beter vindbaar voor Google.

Reviews

Leuk wat wij zeggen, maar wat zeggen klanten over ons?

Onze klanten beoordelen ons met een: 4,8 /5
4.8/5

SEO Bureau Tomahawk

De meeste klanten starten hun zoektocht naar je product, dienst of bedrijf in Google. SEO (Search Engine Optimization) is  enorm belangrijk voor je leadgeneratie en/of sales. Als SEO bureau helpen we jou, net als vele andere klanten, bovenaan in Google te komen. Dit doen we door onze bewezen SEO aanpak. Een aanpak waarmee we ons focussen op een goede techniek, het inzetten van de juiste content en het realiseren van online autoriteit.

 • Techniek: het zo optimaal mogelijk inrichten van de technische voorwaarden van je website (on-page, snelheid, robots-instructies etc.)
 • Content: de juiste content om te scoren op de juiste zoekwoorden
 • Online autoriteit: door middel van linkbuilding je website-autoriteit vergroten.

Een zoekmachine optimalisatie Bureau met oog voor detail

Voor je vindbaarheid is het essentieel om content te hebben die zowel Google als je bezoekers verleidt. Het is natuurlijk zonde als je webshopbezoekers geen actie ondernemen. Dit zal bij ons niet gebeuren! Tomahawk is een SEO bureau met oog voor detail. Wij genereren organische bezoekers die wél actie ondernemen.

SEO Bureau met ervaring

Tomahawk is een SEO Bureau met vele jaren ervaring. Om jou de beste organische posities te bezorgen, kijken we naar diverse SEO optimalisaties om jouw webshop beter vindbaar te maken in de SERP’s (Search Engine Result Pages) van Google en andere zoekmachines. Als SEO bureau kijken we onder andere naar:

 • Content creatie (herschrijven bestaande content)
 • Interne linkstructuur opzetten
 • Backlinks verkrijgen
 • Google Search Console optimalisatie
 • Laadtijd verbeteren
 • Eigen Google Analytics dashboard
 • Alles wordt meetbaar en inzichtelijk gemaakt
 • Periodiek SEO overleg

Vooraf brengen we de doelen in kaart en we onderzoeken op welke zoektermen jouw doelgroep zoekt in elke fase van de customer journey. Vervolgens voeren we een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit waarin we achterhalen wat de zoektermen zijn waar veel op gezocht wordt. Als we dit bepaald hebben dan gaan we samen aan de slag met content creëren en optimaliseren.

Laten we samenwerken!

Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Daag ons uit!

Samen met jou gaan we voor meetbare resultaten. Neem contact met ons op of stuur een bericht via ons contactformulier.

Schuiven naar boven