SEO Bureau nodig?

Wij laten je organisch winnen.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een doorlopend proces, want er zijn altijd nieuwe potentiële kansen en veranderingen in de markt. Met een op maat gemaakte SEO strategie brengen wij jouw website naar organische topposities. SEO Bureau Tomahawk heeft ervaren SEO-specialisten in huis om op alle vlakken organisch te winnen. Zie hieronder hoe we dit aanpakken, of neem direct contact op.

Wat wij voor je doen

Internationale SEO

Een online uitbreiding naar België, Duitsland of Engeland kent geen geheimen voor ons. Wij kennen de benodigde SEO voorwaarden.

Local SEO

Samen halen we alles uit je lokale vindbaarheid. Wij zorgen dat de klant niet meer om je heen kan.

SEO Copywriting

Met pakkende SEO copywriting gaan we voor de best organisch vindbare website!

Linkbuilding

Met de juiste linkbuilding strategie trek je de juiste bezoekers aan. Follow links naar jouw webshop op andere relevante websites, zorgt voor meer online zichtbaarheid.

Technische SEO

Een goede laadtijd, sterke interne linkstructuur en makkelijk indexeerbaar worden voor crawlers. Zo is je webshop ideaal voor bezoekers én beter vindbaar voor Google.

Onze SEO klanten

Zij profiteren al van organische topposities

Onze
SEO-Cases

Op welke vlakken we onszelf hebben bewezen zie je terug aan de cijfers. En die cijfers, die hebben geleid tot tevreden klanten.

Onze
SEO-Blogs

Bekijk onze successen en verhalen.

Onze specialisten

Wie gaan er voor jou aan de slag?

Laurens

Laurens

E-commerce manager
Jelle

Jelle

SEO & SEA marketeer
Miriam

Miriam

Content & Social marketeer
Gerardo

Gerardo

SEO & SEA marketeer

SEO Bureau Tomahawk

De meeste klanten starten hun zoektocht naar je product, dienst of bedrijf in Google. SEO (Search Engine Optimization) is  enorm belangrijk voor je leadgeneratie en/of sales. Als SEO bureau helpen we jou, net als vele andere klanten, bovenaan in Google te komen. Dit doen we door onze bewezen SEO aanpak. Een aanpak waarmee we ons focussen op een goede techniek, het inzetten van de juiste content en het realiseren van online autoriteit.

 • Techniek: het zo optimaal mogelijk inrichten van de technische voorwaarden van je website (on-page, snelheid, robots-instructies etc.)
 • Content: de juiste content om te scoren op de juiste zoekwoorden
 • Online autoriteit: door middel van linkbuilding je website-autoriteit vergroten.

Een zoekmachine optimalisatie Bureau met oog voor detail

Voor je vindbaarheid is het essentieel om content te hebben die zowel Google als je bezoekers verleidt. Het is natuurlijk zonde als je webshopbezoekers geen actie ondernemen. Dit zal bij ons niet gebeuren! Tomahawk is een SEO bureau met oog voor detail. Wij genereren organische bezoekers die wél actie ondernemen.

SEO Bureau met ervaring

Tomahawk is een SEO Bureau met vele jaren ervaring. Om jou de beste organische posities te bezorgen, kijken we naar diverse SEO optimalisaties om jouw webshop beter vindbaar te maken in de SERP’s (Search Engine Result Pages) van Google en andere zoekmachines. Als SEO bureau kijken we onder andere naar:

 • Content creatie (herschrijven bestaande content)
 • Interne linkstructuur opzetten
 • Backlinks verkrijgen
 • Google Search Console optimalisatie
 • Laadtijd verbeteren
 • Eigen Google Analytics dashboard
 • Alles wordt meetbaar en inzichtelijk gemaakt
 • Periodiek SEO overleg

Vooraf brengen we de doelen in kaart en we onderzoeken op welke zoektermen jouw doelgroep zoekt in elke fase van de customer journey. Vervolgens voeren we een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit waarin we achterhalen wat de zoektermen zijn waar veel op gezocht wordt. Als we dit bepaald hebben dan gaan we samen aan de slag met content creëren en optimaliseren.

Daag ons uit!

Samen met jou gaan we voor meetbare resultaten. Neem contact met ons op of stuur een bericht via ons contactformulier.