SEO dienstenpagina

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Behaal organische topposities met Tomahawk in diverse competitieve internationale markten

Home - Diensten - Zoekmachine optimalisatie (SEO)

de SEO filosofie
van Tomahawk

Strategisch partner voor organische doelstellingen

Bij Tomahawk geloven we allemaal sterk in de kracht van zoekmachine optimalisatie als een strategische basis, om het (internationale) marktaandeel van jouw webshop een enorme impuls te geven. Onze filosofie is gebaseerd op een collectief diepgaand begrip van zoekalgoritmes, trends in zoekgedrag en technische prestaties die een webshop tot een succes maken. 

Met een internationaal team van specialisten streven we er niet alleen naar om topposities te behalen, maar ook op strategisch niveau advies te geven om doelstellingen in de bottom funnel van jouw marketingstrategie te behalen. 

Onze
Expertise
over SEO

SEO strategie met performance marketing als basis

Wil je het marktaandeel van jouw webshop verdubbelen in Nederland, of over de grens? Wij hebben diverse specialisten in huis om topposities te behalen in diverse internationale markten. Ben je op een dood spoor geraakt met een ander bureau, of leveren jouw eigen marketeers niet helemaal het gewenste resultaat? 

Tomahawk is er om de draad weer stevig op te pakken, en jouw doelstellingen samen wél te behalen. Met een internationaal team en specialisten uit diverse technische en creatieve achtergronden kunnen wij geleidelijk organisch succes boeken in de bottom funnel van jouw webshop.

Geen doorsnee marketingbureau

Data driven
Performance
Marketing

Crossborder
e-commerce specialist

An OCD
Level of Measurability

De voordelen van SEO bij Tomahawk

Optimale structuur en prestaties van je webshop

Onderscheidende copywriting in Verschillende talen

Online autoriteit in Branche of nichemarkt met strategische linkbuilding

EEn OCD-level van Measurability en Server Side Tracking (geen Cookies)

Direct contact met een internationaal team, met diverse technische en creatieve specialisaties

Boost JE organische prestaties

Hier zijn we goed in

SEO AUDIT

SEO AUDIT

Vallen de resultaten tegen? Benieuwd of een huidige partner iets laat liggen? Onze SEO audit maakt het inzichtelijk.

SEO COPYWRITING

SEO COPYWRITING

Pakkende content met de juiste keywords voor de best vindbare e-commerce shop.

TECHNISCHE SEO

TECHNISCHE SEO

Wij zorgen voor een goede indexatie, laadsnelheid, core web vitals en alles wat resulteert in de beste rankings in Google.

Onze werkwijze

1. Oriëntatie

We beginnen met een uitgebreide oriëntatiefase om de huidige conditie van de webshop te beoordelen. We onderzoeken marketingactiviteiten en identificeren optimalisaties, met extra aandacht voor measurability.

2. Strategie

Nadat we inzicht hebben gekregen in hoe het nu gaat met de webshop, bepalen we samen haalbare doelen voor de toekomst, zoals bepalen van welke producten we de verkoop willen stimuleren. 

3. Implementatie

Met de strategie in het achterhoofd maken we alles klaar om jouw webshop duurzaam te laten groeien. De tracking maken we waterdicht en we perfectioneren nieuwe campagnes

4. Uitvoering

Het einddoel zijn we natuurlijk niet uit het oog verloren: jouw marktaandeel verdubbelen door grenzen te verleggen. In deze fase is Tomahawk nog steeds proactief en sparren we met webshopeigenaren over de volgende stappen. 

Ruim 150 webshops gingen je voor

Wat wij
bieden aan
onze klanten

Crossborder performance marketinbureau voor webshops met groeiambitie

Tomahawk verdubbelt het marktaandeel van webshops door grensverleggende innovatie. Wij realiseren de groei-, vernieuwings- en expansiedoelen van e-commerce ondernemers met behulp van een unieke combinatie van uitgebreide kennis over crossborder ondernemen en een hands-on benadering. Tomahawk levert strategische inzichten en zet deze om in krachtige uitvoering, waardoor wij de ideale partner zijn gedurende alle groeifasen van webshops.

PremierPartner-CMYK
Tomahawk | Online marketing Nijmegen

DE
IDEALE
TOMAHAWK
KLANT

Samenwerken?

Ontdek groeikansen die Tomahawk voor jouw
webshop ziet. Zowel in binnen- als buitenland

Schuiven naar boven