Online Marketing Duitsland

Auf geht's nach Deutschland!

Online marketing in
Duitsland

Online marketing in Duitsland

Duitsland is een groot en daarom interessant e-commerce land, maar het is ook een competitieve markt waarin consumenten hoge eisen  stellen aan e-commerce shops. Gelukkig kennen onze lokale én internationale online marketing specialisten alle ins en outs van de Duitse e-commercemarkt. Benieuwd wat deze kennis voor jouw online resultaten kan doen?

Download whitepapers Duitsland (8) ➔

Wij zijn experts in online marketing voor shops in:

Hoe helpen we jouw business groeien?

Al jaren helpen we onze klanten als gespecialiseerd online marketing bureau voor webshops (Magento, Shopware en Shopify) met hun online groei.

Jouw crossborder specialist

Online marketing over de grens kent geen geheimen voor ons. Ben jij er klaar voor om met ons die stap te zetten? Onze lokale en internationale marketeers kennen de Europese e-commercemarkt door en door. Wij zijn jouw crossborder specialisten. 

Nauwe samenwerking

Samen ontwikkelen we de perfecte online strategie die naadloos aansluit op jouw business en doelgroep. Wil jij samen met ons jouw online groeiambities realiseren? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Online Marketing Duitsland

Culturele verschillen
Taalfouten, te laat leveren, negatieve recensies of missende juridische documenten – voor een Duitse consument zijn dit redenen om niet te bestellen. Want regels zijn regels en afspraak is afspraak.

Juridische eisen
Iedere webshop krijgt te maken met juridische eisen, maar vooral in Duitsland wordt hier veel waarde aan gehecht. Alles wordt grondig doorgelezen en je krijgt het gegarandeerd te horen als een document mist. Zorg er daarom in ieder geval voor dat deze vier niet ontbreken:

  • Allgemeine Geschäftsbedingungen: algemene voorwaarden
  • Datenschutz: waarborging gegevensbescherming
  • Impressum: verklaring eigenaars-en auteurschap
  • Widerrufsrecht: herroepingsrecht

Ga voor bekende keurmerken
Als er iets is dat belangrijk is voor onze oosterburen dan is het wel betrouwbaarheid. Met een Duits webwinkelkeurmerk laat je zien hoe betrouwbaar je e-commerce shop is en sta je 1-0 voor op shops die dit niet hebben. Wij adviseren Trusted Shops als Keurmerk.

Analytics & Measurability

Analytics & Measurability

Search Engine Advertising

Search Engine Advertising

Search Engine Optimization

Social Ads

Social Ads

Onze klanten in Duitsland

Dit zijn een aantal van de e-commerce klanten die we dagelijks helpen met online marketing in Duitsland. Voeg jij je bij hen?

Onze klanten in Duitsland

Dit zijn een aantal van de e-commerce klanten die we dagelijks helpen met online marketing in Duitsland. Voeg jij je bij hen?

Onze klanten beoordelen ons met een: 4,8 /5
4.8/5

Laten we samenwerken!

Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Schuiven naar boven