Overstap naar GA4 gemist? Tomahawk brengt jou back on track

GA4 migratie

GA4 Migratie

Overstap naar GA4 gemist? Tomahawk brengt jou back on track

Ben jij nog niet overgestapt naar Google Analytics 4 (GA4) met jouw webshop? Je bent niet de enige. Nu is het wél het moment om actie te ondernemen. Geen zorgen: wij kunnen jou helpen met GA4-migratie zodat je het maximale uit jouw bedrijf kan blijven halen.

Tomahawk | Online marketing Nijmegen

De GA4-planning van Google

Google Analytics 4 (GA4) neemt volledig de plek in van Google Universal Analytics (GUA). Op 1 juli 2023 werd de dataverzameling met GUA gestopt door Google. Op 31 december 2023 werden alle GUA-accounts verwijderd en was het niet meer mogelijk om die rapportages in te zien. Alleen GA4 verzamelt nu nog data, daarom is die inhaalslag belangrijk.

Gevolgen voor dataverzameling

ZO HELPEN WIJ JOU MET OVERSTAPPEN NAAR GOOGLE ANALYTICS 4 ​

Weten wat je nodig hebt

Door onze expertise en ervaring weten we precies hoe we het proces vlekkeloos laten verlopen. We waren er ruim op tijd bij met het bieden van GA4-hulp aan onze klanten. We denken niet alleen mee, maar ook vooruit.

Grondig in onze analyses

We onderzoeken hoe jouw huidige analytics setup eruitziet. Hierdoor krijgen we inzicht in welke wijzigingen en optimalisaties nodig zijn voor een soepele transitie naar GA4.

Begeleiding

Wat wij bieden, is uitgebreide hulp bij Google Analytics 4. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat je de juiste gegevens verzamelt en alles correct installeert. We houden in de gaten of alles goed verloopt, waar nodig sturen we bij.

We maken er het allerbeste van!

GA4 heeft een flinke impact op het marketinglandschap. Dataverzameling gaat er anders uitzien. Waar enkele prettige features helaas verdwijnen, komen er gelukkig nieuwe en verbeterde functies bij. Wij zijn goed op de hoogte van alles wat nieuw is bij Google Analytics. Hierdoor hebben we als GA4-agency alles in huis om jouw marketingstrategie te optimaliseren, zodat je alles haalt uit deze nieuwe features.

Waarom kiest Google voor GA4 implementatie?

De AVG/GDPR-wetgeving wordt strenger en third party cookies zullen verdwijnen. Door GA4 te introduceren, anticipeert Google niet alleen op wat er nu verandert in de privacywetgeving, maar ook op wat er in de toekomst gebeurt op dit gebied. Google heeft aangegeven dat de ontwikkeling van GA4 nu de hoogste prioriteit krijgt. Er verandert ongetwijfeld nog van alles aan dit platform.

Tomahawk is jouw partner in dit overgangsproces. Door snel over te gaan op GA4, verlies je geen kostbare tijd meer en kan je de beste campagnes blijven inzetten. Zo ben je goed voorbereid op 2024 en de jaren erna!

DIT MAAKT
ONS ANDERS

ONZE SPEERPUNTEN

WIJ GAAN GRENZEN OVER

Uitbreiding van je webshop naar het buitenland start bij ons.

KLEIN TEAM GROTE DADEN

Wij schakelen pijlsnel en zijn altijd bereikbaar voor persoonlijk overleg.

WIJ SPREKEN JOUW TAAL

8 native speakers met een schatkist aan kennis en ervaring.
Roel

Hi! IK BEN ROEL, OPRICHTER VAN TOMAHAWK

HULP NODIG?

Is het tijd om te werken aan de online vindbaarheid van je website? Onze specialisten weten precies wat daarvoor nodig is. Plan een gesprek met ons in.

Schuiven naar boven