SEA uitbesteden

SEA uitbesteden

Haal meer rendement uit je betaalde advertenties

Haal meer rendement uit je betaalde advertenties

De ontwikkelingen binnen SEA gaan enorm snel en de concurrentie is vaak moordend. Om bij te blijven en het maximale uit je campagnes te halen kan het daarom erg interessant zijn om je SEA uit te besteden bij een bureau als Tomahawk Digital Marketing. We vertellen je graag over wat we doen en onze werkwijze.

Wat we doen

(Smart) Shopping Ads

Overtuig koopgerichte klanten om bij jou te shoppen met afbeeldingen en prijzen bij je producten.

Display Ads

Bereik je doelgroep met pakkende creatieve banners op websites. Dynamische en/of statische bannering.

SEA Audits

Vallen de resultaten tegen, of ben je benieuwd of je huidige bureau wel alles uit je account haalt? Onze audit maakt het inzichtelijk.

Feed Management

Automatisering en e-commerce gaan hand in hand, goed feedmanagement is hierbij de sleutel tot succes

Remarketing

Twijfelende klanten overtuigen om alsnog te converteren, blijf top-of-mind bij je prospects door de het slim inzetten van remarketing.

Reviews

Leuk wat wij zeggen, maar wat zeggen klanten over ons?

SEA uitbesteden bij een online marketing bureau

Door te adverteren met SEA kan je op een erg lucratieve manier leads verwerven of meer omzet genereren. Voor veel ondernemingen is SEA daarom niet weg te denken binnen de marketingmix. Het uitbesteden van SEA kan daarnaast erg interessant zijn. Concurrentie is vaak moordend en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Tomahawk is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpt al jaren bij het groeien van webshops.

Direct resultaten behalen met SEA

Anders dan bij een SEO werpt SEA (Google Ads en Microsoft Ads) direct zijn vruchten af. Dit komt doordat je met enkele werkzaamheden aan de slag kunt en zichtbaar kunt zijn in de betaalde zoekresultaten. Bij SEO kijk je altijd naar een lange termijn strategie. Je kunt immers niet direct een toppositie bemachtigen in de organische zoekresultaten.

Wanneer je SEA uitbesteden?

Als ondernemer kom je eigenlijk altijd handen tekort. Waarom zou je dus je SEA niet laten uitbesteden door een SEA bureau? Het maken en managen van campagnes kost veel tijd en vereist de nodige kennis. Manage je je campagnes niet op de juiste manier dan kan dit ook nog eens veel geld kosten. 

Met Tomahawk Digital Marketing als SEA bureau worden de kosten beheerst en focussen wij je op jouw bedrijfsdoelstellingen. Ook zorgen we dat je campagnes altijd meebewegen met de laatste trends. Hierdoor zijn onze campagnes altijd een stapje voor op de concurrentie.

Besteed je SEA campagnes uit bij Tomahawk Digital Marketing

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op en we vertellen je graag over onze werkwijze.

Schuiven naar boven