Je webshop in Nederland is een succes. Tijd om je potentieel over de grens te ontdekken. In het buitenland liggen er genoeg kansen voor verdere groei. Kansen die je kunt grijpen, als je weet hoe.

De grens overgaan

In de zoektocht naar nieuwe afzetmarkten kom je al snel terecht bij België, Duitsland en Engeland. Meer online verkopen ligt binnen handbereik en de stap lijkt eenvoudig gemaakt. Gewoon de content op je webshop laten vertalen. Succes gegarandeerd! Maar niets is minder waar. Je online marketing aanpak in Nederland, is geen garantie voor het buitenland.

In België heb je geen iDEAL, afspraken zijn afspraken voor Duitsers en Engelsen houden niet van de Nederlandse directheid. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillen in online gedrag.

Als je dit niet meeneemt, dan wordt je kans van slagen opeens een stuk kleiner. Dat willen we niet voor je webshop.

Veel webshopeigenaren starten met een uitbreiding naar Duitsland. Het land staat al jaren in de top 3 van Europese landen met de meeste e-commerceomzet. In 2018 wordt een omzet van meer dan 63 miljoen euro verwacht. Onze oosterburen stellen hoge eisen aan webshops. Eisen waar wij als online marketing bureau altijd rekening mee houden. Zo hebben veel van onze klanten Duitsland al met succes veroverd. Word jij het volgende succesverhaal?

Crossborder expertise

Die verschillen in cultureel en online gedrag, daar weten wij alles vanaf. Online marketing over de grens kent geen geheimen voor ons. Ben jij er klaar voor om met ons die stap te zetten?

Onze lokale en internationale marketeers kennen de Europese e-commercemarkt door en door. We zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in Duitsland, Engeland, België en de landen daar voorbij. Wij zijn jouw crossborder specialisten.

Nauwe samenwerking

Met onze partner Salesupply laten we je webshop groeien in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Noorwegen, Denemarken, Finland, Zweden en Polen.

Salesupply levert internationale logistieke, juridische en klantenservice oplossingen. Samen gaan we voor internationaal succes.

Tomahawk Online Marketing Team Nijmegen

Neem contact met ons op!

Wij denken graag mee over je online marketing vraagstuk.
Bel naar ons kantoor in Nijmegen op 024 – 329 77 78

CONTACT

Wij weten alles over online marketing.

Zowel in binnen- als buitenland. Nu jij nog! Schrijf je in voor de nieuwsbrief.