Online marketing voor webshops

Online marketing voor webshops

Haal meer rendement uit je online kanalen.

Haal meer rendement uit je online kanalen.

Dankzij online marketing voor webshops wordt de dienst of het product dat jij aanbiedt zichtbaar op het wereldwijde web. Hoe je dit het beste aanvliegt? Daar helpen wij je mee! Onze online marketeers zetten een ijzersterke strategie voor je in elkaar, toegespitst op jouw doelen. Met de juiste inzet van SEO, SEA of één van onze andere diensten gaan we voor maximaal resultaat.

Het begint met een strategie

Wat is het belangrijkste doel dat jij hebt met je webshop? Wil jij je richten op verkopen? Wil je leads binnenhalen of gaat het je misschien om bereik? Pas als we weten welke doelstellingen behaald moet worden met je webshop, weten we welke activiteiten we hier het beste voor kunnen inzetten. Een goed begin is het halve werk, daarom starten we altijd met de ontwikkeling van een strategie. Wij helpen jou met het behalen van je doelstellingen door de inzet van onze diensten. Nieuwsgierig geworden naar welke diensten dit zijn?

Onze online marketing diensten voor jouw webshop

Met onze diensten kunnen wij bijdragen aan relevant verkeer, converterende bezoekers en trouwe klanten. De diensten die wij je aanbieden zijn:

  • Analytics & Measurability: verbeterpunten en kansen ontdekken dankzij data
  • SEA: verkeer binnenhalen met adverteren in zoekmachineresultaten
  • SEO: optimaliseren voor organische vindbaarheid in zoekmachines
  • Social Advertising: betaald adverteren op social media om zo je doelgroep te bereiken
  • Content marketing: relevante content creëren en verspreiden om een band met je doelgroep op te bouwen

Samen bepalen we de perfecte mix om zo jouw doelstellingen te behalen!

Crossborder online marketing voor webshops

Heb je de ambitie om met je webshop de grens over te gaan? We zijn ook gespecialiseerd in online marketing voor webshops in Duitsland, België en Engeland. Of je nu aan de start staat van je buitenlandse avontuur of de stap al hebt gezet, wij helpen om van je internationale webshop een succes te maken. Onze lokale én internationale crossborder specialisten kennen alle ins en outs van de Europese e-commercemarkt.

Neem contact op

Wil je ook jouw online groeiambities realiseren? Samen ontwikkelen we de perfecte online strategie en marketingmix. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Schuiven naar boven