Tomahawk is uitgeroepen tot Google Premier Partner 2022!

SUCCESVERHALEN

Tomahawk is uitgeroepen tot Google Premier Partner 2022!

SUCCESVERHALEN

Tomahawk is uitgeroepen tot Google Premier Partner 2022!

3%

top Nederlandse bureaus

Bewezen

groei van klanten

Bewezen

kennis en ervaring

Persbericht – januari 2022

Deze maand erkende Google de best presterende digitalemarketingpartners over de hele wereld. Zij kregen de Premier Partner-status toegekend als onderdeel van het nieuwe Google Partners-programma.

Er zijn belangrijke aanpassingen gemaakt voor het Google Partners-programma voor 2022, waaronder nieuwe, uitgebreide programmavereisten die de Premier Partner-status herdefiniëren, en nieuwe Premier Partner-voordelen die kunnen bijdragen aan de groei en het succes van bedrijven met Google Ads.

“We willen onze Premier Partners feliciteren. Zij behoren tot de top 3% van de Google Partners in Nederland. Deze bedrijven onderscheiden zich door hun inzet om productexpertise te ontwikkelen, nieuwe klantrelaties op te bouwen en hun huidige klanten te laten groeien. We helpen ze graag het online succes van hun klanten te vergroten.”

– Davang Shah, Senior Director, Google Ads Marketing

Tomahawk maakt deel uit van een selecte groep Premier Partners in het Google Partners-programma. Dit programma is bedoeld voor reclamebureaus en derden die Google Ads-accounts beheren namens andere merken of bedrijven. Het doel is om bedrijven de innovatieve tools, resources en support te bieden waarmee ze de online groei en het succes van hun klanten kunnen vergroten.

Tomahawk is uitgeroepen tot Google Premier Partner 2022!

ONLINE MARKETING
NEDERLAND
EN OVER DE
GRENS

WIJ HELPEN JE GROEIEN

Dagelijks helpen wij e-commercebedrijven groeien in buiten-en binnenland zonder dat hier direct een torenhoog budget voor nodig is. We geloven namelijk in stapsgewijze groei. Dat begint vaak met het optimaliseren van bestaande campagnes en het plukken van laaghangend fruit. Kan SEA het meeste voor je e-commerce shop betekenen? Dan beginnen we daarmee. Zo bewijzen we onszelf en met die resultaten creëren we vanzelf ruimte om te investeren in andere diensten.

Als je voor ons kiest, merk je vanzelf dat we altijd net die extra stap zetten. Heb je een vraag over een dienst die je niet bij ons afneemt? Of zit je met een andere online marketing gerelateerde vraag in je maag? Stel ze aan ons!
Heb je een sparringpartner nodig? Die heb je bij deze gevonden. Samen gaan we voor een succesvolle en langdurige samenwerking.

GARMUNDO

SEA omzetgroei in DE en NL resp. met 250% en 400%

Door de SEA-structuur, zoektermen en kanalen af te stemmen op potentiële klanten, is de SEA omzet in DE en NL resp. met 250% en 400% gegroeid.

Uitdaging

Garmundo vroeg onze hulp bij het realiseren van een grotere omzet via de Nederlandse en Duitse webshops. Bij deze groei was het belangrijk om rekening te houden met de sterke seasonality waar Garmundo mee te maken heeft. Daarnaast was het ook een uitdaging om verschillende zoektermen voor een plant in een effectieve SEA-structuur te gieten.

Resultaat

De SEA-strategie en bijbehorende optimalisaties hebben geleid tot een mooie omzetgroei in Nederland én Duitsland. In de piekperiode (voorjaar 2020) steeg de omzet van de Duitse SEA campagnes met maar liefst 250% en de omzet van de Nederlandse SEA campagnes zelfs met meer dan 400%.

Schuiven naar boven