37% meer bezoekers door gerichte retargeting campagne

SUCCESVERHALEN

37% meer bezoekers door gerichte retargeting campagne

SUCCESVERHALEN

37% meer bezoekers door gerichte retargeting campagne

retargeting

geïmplementeerd

37%

meer bezoekers

71%

stijging in ROI

We hebben SEA campagnes geherstructureerd en uitgebreid op een manier dat de doelgroep beter bereikt werd.

Over SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen is, met ruim 30 jaar ervaring, een begrip in de reiswereld. Het bedrijf is de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld.

Uitdaging

Het reisaanbod naar een hoger niveau tillen, breder onder de aandacht brengen en meer boekingen. Dat was de uitdaging waar we mee aan de slag gingen. Deze vergroting van het online marktaandeel moest uiteindelijk leiden tot een stijging van de omzet en het aantal bestellingen.

Aanpak

Om te beginnen hebben we het beheer en de optimalisatie van Google Ads-campagne overgenomen. De SEA-campagne die in 2014 draaide, behaalde niet het gewenste resultaat en was vooral gericht op wandel- en fietsreizen. Deze hebben we dan ook volledig geherstructureerd, het complete aanbod toegevoegd en geoptimaliseerd. Om nog meer bezoekers naar de webshop te trekken hebben we retargetingcampagnes gedraaid en SEO optimalisaties doorgevoerd.

Resultaat

Het volledige traject heeft geleid tot een stijging van de bezoekersaantallen en het aantal conversies. Vooral de succesvolle inzet van retargeting in het zoeknetwerk heeft zijn vruchten afgeworpen. Dit heeft namelijk geleid tot 37% meer bezoekers en een stijging van de ROI van 71%.

37% meer bezoekers door gerichte retargeting campagne

ONLINE MARKETING
NEDERLAND
EN OVER DE
GRENS

WIJ HELPEN JE GROEIEN

Dagelijks helpen wij e-commercebedrijven groeien in buiten-en binnenland zonder dat hier direct een torenhoog budget voor nodig is. We geloven namelijk in stapsgewijze groei. Dat begint vaak met het optimaliseren van bestaande campagnes en het plukken van laaghangend fruit. Kan SEA het meeste voor je e-commerce shop betekenen? Dan beginnen we daarmee. Zo bewijzen we onszelf en met die resultaten creëren we vanzelf ruimte om te investeren in andere diensten.

Als je voor ons kiest, merk je vanzelf dat we altijd net die extra stap zetten. Heb je een vraag over een dienst die je niet bij ons afneemt? Of zit je met een andere online marketing gerelateerde vraag in je maag? Stel ze aan ons!
Heb je een sparringpartner nodig? Die heb je bij deze gevonden. Samen gaan we voor een succesvolle en langdurige samenwerking.

GARMUNDO

SEA omzetgroei in DE en NL resp. met 250% en 400%

Door de SEA-structuur, zoektermen en kanalen af te stemmen op potentiële klanten, is de SEA omzet in DE en NL resp. met 250% en 400% gegroeid.

Uitdaging

Garmundo vroeg onze hulp bij het realiseren van een grotere omzet via de Nederlandse en Duitse webshops. Bij deze groei was het belangrijk om rekening te houden met de sterke seasonality waar Garmundo mee te maken heeft. Daarnaast was het ook een uitdaging om verschillende zoektermen voor een plant in een effectieve SEA-structuur te gieten.

Resultaat

De SEA-strategie en bijbehorende optimalisaties hebben geleid tot een mooie omzetgroei in Nederland én Duitsland. In de piekperiode (voorjaar 2020) steeg de omzet van de Duitse SEA campagnes met maar liefst 250% en de omzet van de Nederlandse SEA campagnes zelfs met meer dan 400%.

Schuiven naar boven