Shopify Online Marketing

Shopify Online Marketing

Haal meer rendement uit je Shopify webshop

Haal meer rendement uit je Shopify webshop

Met de juiste inzet van Shopify online marketing, pak jij met jouw Shopify webshop maximaal rendement. Onze specialisten gaan voor je aan de slag met een op maat strategie om het maximale resultaat uit verschillende online marketing kanalen te halen. Hoe we dit doen? Lees snel verder.

Analytics & Measurability

Analytics & Measurability

Search Engine Advertising

Search Engine Advertising

Search Engine Optimization

Social Ads

Social Ads

Reviews

Leuk wat wij zeggen, maar wat zeggen klanten over ons?

Shopify online marketing

Shopify is ondertussen gegroeid tot één van de meest populaire en moderne systemen ter wereld. Het CMS biedt veel mogelijkheden voor webshops, waardoor het een geliefd CMS is onder e-commerce shops. Veel van onze huidige klanten maken hier gebruik van. 

Waar we jouw Shopify webshop mee kunnen helpen

 • Migratie van een ander CMS naar Shopify
  Wij helpen jou om de SEO waarde van jouw huidige CMS over te zetten naar Shopify. Daarbij letten we op alle SEO-facetten om de migratie zo goed mogelijk te laten verlopen.
 • Search Engine Optimization (SEO)
  De nummer één positie voor je belangrijkste zoekwoorden is het ultieme doel binnen SEO. Een doel dat in onze ogen alleen behaald kan worden wanneer je binnen alle facetten van SEO het maximale eruit haalt. Door onze ervaring in tientallen branches, het snelle schakelen in Shopify en het verwerven van duizenden topposities kennen wij de ins en outs van SEO.
 • Search Engine Advertising (SEA)
  Het adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing. Door de verschillende koppelingen die we kennen binnen Shopify kunnen we snel de advertentiekanalen optuigen en aan de slag.
 • Social Ads
  Het adverteren op sociale media zoals Facebook, LinkedIn of Pinterest. Via een productfeed kunnen wij adverteren op diverse Social Media kanalen. Uiteraard op basis van jouw wensen en waar jouw doelgroep op aanwezig is.

Shopify online marketing uitbesteden?

Ben je op zoek naar een online marketing bureau dat kan helpen met de ontwikkeling en optimalisatie van de online marketing voor jouw Shopify webshop? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat we de meest recente best practices implementeren in jouw website en dat deze helemaal SEO geoptimaliseerd is. Heb je behoefte aan adverteren met jouw Shopify website? Neem ook dan gerust contact op.

Schuiven naar boven