Shopify Online Marketing

SHOPIFY ONLINE MARKETING

SHOPIFY ONLINE MARKETING

Haal meer rendement uit je SHOPIFY webshop

Met de juiste inzet van Shopify online marketing, pak jij met jouw Shopify webshop maximaal rendement. Onze specialisten gaan voor je aan de slag met een op maat strategie om het maximale resultaat uit verschillende online marketing kanalen te halen. Hoe we dit doen? Lees snel verder.

SHOPIFY ONLINE MARKETING

Shopify is ondertussen gegroeid tot één van de meest populaire en moderne systemen ter wereld. Het CMS biedt veel mogelijkheden voor webshops, waardoor het een geliefd CMS is onder e-commerce shops. Veel van onze huidige klanten maken hier gebruik van. 

Waar we jouw Shopify webshop mee kunnen helpen

 • Migratie van een ander CMS naar Shopify
  Wij helpen jou om de SEO waarde van jouw huidige CMS over te zetten naar Shopify. Daarbij letten we op alle SEO-facetten om de migratie zo goed mogelijk te laten verlopen.
 • Search Engine Optimization (SEO)
  De nummer één positie voor je belangrijkste zoekwoorden is het ultieme doel binnen SEO. Een doel dat in onze ogen alleen behaald kan worden wanneer je binnen alle facetten van SEO het maximale eruit haalt. Door onze ervaring in tientallen branches, het snelle schakelen in Shopify en het verwerven van duizenden topposities kennen wij de ins en outs van SEO.
 • Search Engine Advertising (SEA)
  Het adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing. Door de verschillende koppelingen die we kennen binnen Shopify kunnen we snel de advertentiekanalen optuigen en aan de slag.
 • Social Ads
  Het adverteren op sociale media zoals Facebook, LinkedIn of Pinterest. Via een productfeed kunnen wij adverteren op diverse Social Media kanalen. Uiteraard op basis van jouw wensen en waar jouw doelgroep op aanwezig is.

Shopify online marketing uitbesteden?

Ben je op zoek naar een online marketing bureau dat kan helpen met de ontwikkeling en optimalisatie van de online marketing voor jouw Shopify webshop? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat we de meest recente best practices implementeren in jouw website en dat deze helemaal SEO geoptimaliseerd is. Heb je behoefte aan adverteren met jouw Shopify website? Neem ook dan gerust contact op.

INDRUKWEKKENDE INTERNATIONALE SEO-GROEI NA COMPLEXE PLATFORMMIGRATIE

TRUCKS.NL

UITDAGING
Het voormalige systeem dat ten grondslag lag aan het Trucks.nl platform, vormde een beperking voor verdere groei. Een migratie bleek een must, maar brengt altijd een enorm risico met zich mee. Vooral als je weet dat Trucks.nl een 100% online focus heeft waarbij organisch verkeer verantwoordelijk is voor 63% van de acquisitie. Aan ons de taak om de platformmigratie succesvol te volbrengen met op korte termijn het minimaliseren van verlies in websitebezoekers en op lange termijn het vergroten van de organische vindbaarheid.

RESULTAAT
Ondanks de complexiteit is het migratieproces goed verlopen en dat blijkt wel uit de resultaten die we hebben geboekt:

 • Van circa 50 naar méér dan 10.000 relevante SEO-landingspagina’s per land.
 • Een groei van 19% organische sessies voor alle landen binnen 2 maanden. Dit zijn 54.000 extra maandelijkse bezoekers.

+400%

omzet in NL

+250%

omzet in DE

+1800%

omzet uit SEA

Roel

Hi! IK BEN ROEL, OPRICHTER VAN TOMAHAWK

HULP NODIG?

Is het tijd om te werken aan de online vindbaarheid van je website? Onze specialisten weten precies wat daarvoor nodig is. Plan een gesprek met ons in.

Schuiven naar boven