SEO Marketing

SEO MARKETING

SEO MARKETING

Haal gratis bezoekers naar je website met SEO Marketing

Wens jij de SEO marketing van jouw webshop naar een hoger niveau te tillen? Wil jij jouw organische inkomsten een boost geven? Neem dan contact met ons op. Dagelijks werken wij aan het verkrijgen van nummer één posities in Google voor onze klanten. Zowel in Nederland als in het buitenland.

We nemen zorg uit handen voor

INTERNATIONALE SEO

SEO AUDIT

Vallen de resultaten tegen? Benieuwd of een huidige partner iets laat liggen? Onze SEO audit maakt het inzichtelijk.

SEO COPYWRITING

SEO COPYWRITING

Pakkende content met de juiste keywords voor de best vindbare e-commerce shop.

TECHNISCHE SEO

TECHNISCHE SEO

Wij zorgen voor een goede indexatie, laadsnelheid, core web vitals en alles wat resulteert in de beste rankings in Google.

INTERNATIONALE & LOKALE SEO

INTERNATIONALE & LOKALE SEO

Behaal successen in het buitenland én in lokale zoekresultaten.

LINKBUILDING

LINKBUILDING

Verkrijg autoriteit en hoge rankings door follow links naar de e-commerce shop.

WEBSITE MIGRATIE

WEBSITE MIGRATIE

Realiseer een veilige en succesvolle migratie zonder verlies van organisch verkeer.

HAAL GRATIS BEZOEKERS NAAR JE WEBSITE MET SEO MARKETING

 

Met SEO marketing hebben wij als doel om altijd de nummer één positie voor jouw belangrijkste zoekwoorden te bemachtigen. Dit is wat ons betreft enkel haalbaar als we tot in de details de SEO voor jouw website op orde krijgen.

Dankzij onze jarenlange ervaring in verschillende nationale en internationale branches hebben wij dé ervaring om ook jouw SEO naar het volgende niveau te tillen.

Wij kunnen je dan ook helpen met:

  • Het uistippelen van een compleet SEO marketing groeitraject
  • Jouw huidige organische posities verbeteren en maximaliseren
  • Binnen jouw huidige webshop de belemmeringen blootleggen
  • Middels een linkbuildingtraject autoriteit opbouwen
  • Jouw webshop organisch laten groeien in Nederland of het buitenland
  • Jou helpen om de concurrentie een stap voor te blijven door het implementeren en opvolgen van de laatste trends en ontwikkelingen.

Elke dag staan onze SEO marketing specialisten weer klaar om jou te helpen beter organisch te scoren. Benieuwd hoe wij dit voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op en we leggen je graag uit hoe wij jou kunnen helpen!

 

INDRUKWEKKENDE INTERNATIONALE SEO-GROEI NA COMPLEXE PLATFORMMIGRATIE

TRUCKS.NL

UITDAGING
Het voormalige systeem dat ten grondslag lag aan het Trucks.nl platform, vormde een beperking voor verdere groei. Een migratie bleek een must, maar brengt altijd een enorm risico met zich mee. Vooral als je weet dat Trucks.nl een 100% online focus heeft waarbij organisch verkeer verantwoordelijk is voor 63% van de acquisitie. Aan ons de taak om de platformmigratie succesvol te volbrengen met op korte termijn het minimaliseren van verlies in websitebezoekers en op lange termijn het vergroten van de organische vindbaarheid.

RESULTAAT
Ondanks de complexiteit is het migratieproces goed verlopen en dat blijkt wel uit de resultaten die we hebben geboekt:

  • Van circa 50 naar méér dan 10.000 relevante SEO-landingspagina’s per land.
  • Een groei van 19% organische sessies voor alle landen binnen 2 maanden. Dit zijn 54.000 extra maandelijkse bezoekers.

+400%

omzet in NL

+250%

omzet in DE

+1800%

omzet uit SEA

BLOG OVER: SEO

We staan altijd weer met onze oren te klapperen als we horen dat SEO is onderschat bij de overstap van een oude naar een nieuwe e-commerce shop. Veel grote namen deden het al: Rabobank, KLM, Transavia – allemaal hadden ze een kostbaar “oops, we zijn niet meer vindbaar in Google” moment. Dit willen we voorkomen voor nieuwe webshops in de toekomst, met deze handige SEO migratie checklist.

Waarom is SEO zo belangrijk bij migratie?

Het verkrijgen van een sterke positie in Google voor e-commerce shops is hard werken. Bezoekers weten de shop inmiddels goed te vinden via de zoekresultaten. Migratie van een e-commerce shops mag er niet voor zorgen dat deze positie verdwijnt. Al de opgebouwde historie en linkwaarde moeten meeverhuizen en bezoekersaantallen en conversie worden behouden. Dáárom is SEO zo belangrijk.

Onze SEO specialist Jelle aan het woord

H1, een partner van ons waar we vaker mee samenwerken, heeft ons een tijdje geleden gevraagd om meer uit te leggen over het belang van een SEO-migratie. In gesprek met Angelique Nanning van H1, vertelt Jelle in deze video welke stappen er moet worden ondernomen. Liever gelijk door naar de checklist zelf? Die staat onder de video!

De voorbereidende SEO migratie checklist

Als de checklist succesvol is doorlopen is de nieuwe e-commerce shop ready to go. Maar een migratie is niet alleen werk vooraf. Dit is niet voor niets een voorbereidende SEO migratie checklist.

De nazorg SEO migratie checklist

Neem contact op

Een SEO migratie checklist is handig, maar soms is wat extra hulp gewenst. Laat het ons weten. We hebben al veel succesvolle migraties uitgevoerd. Bekijk maar eens hoe we 30% organische groei realiseerden met een internationale domeinmigratie voor Trucks.nl.

De grote SEO migratie checklist
Roel

Hi! IK BEN ROEL, OPRICHTER VAN TOMAHAWK

HULP NODIG?

Is het tijd om te werken aan de online vindbaarheid van je website? Onze specialisten weten precies wat daarvoor nodig is. Plan een gesprek met ons in.

Schuiven naar boven