SEO marketing bureau

SEO marketing bureau

seo

hét internationale bureau voor seo

Search Engine Optimization, of SEO, is een proces van het verbeteren van de zichtbaarheid en de ranking van een website in de zoekmachine resultaten pagina’s. Tomahawk, een internationaal SEO bureau, helpt bedrijven om dit te bereiken door het optimaliseren van hun website inhoud en structuur voor zoekmachines, maar ook met behulp van technieken zoals link building en social media marketing. 

Als gevolg hiervan zijn SEO-marketingbureaus erg in trek bij bedrijven over de hele wereld die hun online aanwezigheid willen verbeteren. Echter, met zo veel bureaus om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te weten welke de juiste is voor uw bedrijf. Dat is waar het International Agency for SEO om de hoek komt kijken. Wij zijn een online marketing bureau die diensten levert voor binnen- en buitenland. Als jij op zoek bent naar een SEO marketing bureau dat kan helpen doelen te bereiken voor binnen- én buitenland, neem dan vandaag nog contact met ons op.

BOOST YOUR PERFORMANCE

SEO AUDIT

SEO AUDIT

Vallen de resultaten tegen? Benieuwd of een huidige partner iets laat liggen? Onze SEO audit maakt het inzichtelijk.

SEO COPYWRITING

SEO COPYWRITING

Pakkende content met de juiste keywords voor de best vindbare e-commerce shop.

TECHNISCHE SEO

TECHNISCHE SEO

Wij zorgen voor een goede indexatie, laadsnelheid, core web vitals en alles wat resulteert in de beste rankings in Google.

INTERNATIONALE & LOKALE SEO

INTERNATIONALE & LOKALE SEO

Een online uitbreiding naar België, Duitsland of Engeland kent geen geheimen voor ons. Wij kennen de benodigde SEO voorwaarden.

LINKBUILDING

LINKBUILDING

Verkrijg autoriteit en hoge rankings door follow links naar de e-commerce shop.

WEBSITE MIGRATIE

WEBSITE MIGRATIE

Realiseer een veilige en succesvolle migratie zonder verlies van organisch verkeer.
Tomahawk | Online marketing Nijmegen

Voordelen SEO marketing bureau 

Werken met een SEO marketing bureau kent veel voordelen. SEO bureaus hebben de ervaring en expertise om je te helpen de zoekmachine ranking van je website te verbeteren. Ze kunnen je ook helpen effectievere marketing campagnes op te zetten die je klanten doeltreffender bereiken. Bovendien kunnen SEO bureaus waardevolle inzichten verschaffen in de nieuwste trends op het gebied van online marketing en SEO. Dit kan je helpen de concurrentie voor te blijven en je website zichtbaar te houden voor potentiële klanten.

DIT MAAKT ONS ANDERS

  • Onze uitgebreide ervaring met performance marketing gericht op winstmaximalisatie en groei over de grens.
  • We werken volgens een beproefde methode en gaan uit van consequent contact.
  • Geen accountmanagers, alleen direct contact met de specialisten.
  • Tomahawk is premier partner van Google en behoort daarmee tot de top 3% beste bureau’s van Nederland
  • We evalueren maandelijks. Dan kijken we niet alleen terug, maar ook vooruit.

INDRUKWEKKENDE INTERNATIONALE SEO-GROEI NA COMPLEXE PLATFORMMIGRATIE

TRUCKS.NL

UITDAGING
Het voormalige systeem dat ten grondslag lag aan het Trucks.nl platform, vormde een beperking voor verdere groei. Een migratie bleek een must, maar brengt altijd een enorm risico met zich mee. Vooral als je weet dat Trucks.nl een 100% online focus heeft waarbij organisch verkeer verantwoordelijk is voor 63% van de acquisitie. Aan ons de taak om de platformmigratie succesvol te volbrengen met op korte termijn het minimaliseren van verlies in websitebezoekers en op lange termijn het vergroten van de organische vindbaarheid.

RESULTAAT
Ondanks de complexiteit is het migratieproces goed verlopen en dat blijkt wel uit de resultaten die we hebben geboekt:

  • Van circa 50 naar méér dan 10.000 relevante SEO-landingspagina’s per land.
  • Een groei van 19% organische sessies voor alle landen binnen 2 maanden. Dit zijn 54.000 extra maandelijkse bezoekers.

+400%

omzet in NL

+250%

omzet in DE

+1800%

omzet uit SEA

BLOG OVER: SEO

We staan altijd weer met onze oren te klapperen als we horen dat SEO is onderschat bij de overstap van een oude naar een nieuwe e-commerce shop. Veel grote namen deden het al: Rabobank, KLM, Transavia – allemaal hadden ze een kostbaar “oops, we zijn niet meer vindbaar in Google” moment. Dit willen we voorkomen voor nieuwe webshops in de toekomst, met deze handige SEO migratie checklist.

Waarom is SEO zo belangrijk bij migratie?

Het verkrijgen van een sterke positie in Google voor e-commerce shops is hard werken. Bezoekers weten de shop inmiddels goed te vinden via de zoekresultaten. Migratie van een e-commerce shops mag er niet voor zorgen dat deze positie verdwijnt. Al de opgebouwde historie en linkwaarde moeten meeverhuizen en bezoekersaantallen en conversie worden behouden. Dáárom is SEO zo belangrijk.

Onze SEO specialist Jelle aan het woord

H1, een partner van ons waar we vaker mee samenwerken, heeft ons een tijdje geleden gevraagd om meer uit te leggen over het belang van een SEO-migratie. In gesprek met Angelique Nanning van H1, vertelt Jelle in deze video welke stappen er moet worden ondernomen. Liever gelijk door naar de checklist zelf? Die staat onder de video!

De voorbereidende SEO migratie checklist

Als de checklist succesvol is doorlopen is de nieuwe e-commerce shop ready to go. Maar een migratie is niet alleen werk vooraf. Dit is niet voor niets een voorbereidende SEO migratie checklist.

De nazorg SEO migratie checklist

Neem contact op

Een SEO migratie checklist is handig, maar soms is wat extra hulp gewenst. Laat het ons weten. We hebben al veel succesvolle migraties uitgevoerd. Bekijk maar eens hoe we 30% organische groei realiseerden met een internationale domeinmigratie voor Trucks.nl.

De grote SEO migratie checklist
Roel

Hi! IK BEN ROEL, OPRICHTER VAN TOMAHAWK

HULP NODIG?

Is het tijd om te werken aan de online vindbaarheid van je website? Onze specialisten weten precies wat daarvoor nodig is. Plan een gesprek met ons in.

Schuiven naar boven