SEO bureau Nijmegen

seo bureau Nijmegen

seo bureau Nijmegen

SEO bedrijf in Nijmegen

Zoek je een SEO bedrijf in Nijmegen dat kan helpen de positie van je website in zoekmachines te verbeteren? Zoek dan niet verder. Wij zijn een toonaangevende aanbieder van SEO diensten in Nederland, en helpen e-commerce ondernemers het beste uit hun website te halen. Ons team van SEO experts gaat aan de slag om de meest effectieve trefwoorden voor websites te bepalen. Daarnaast gebruiken we die trefwoorden om de ranking van de website in zoekmachine resultaten te verbeteren. Bovendien helpen we je ook de website te optimaliseren voor conversie, om meer leads en sales uit je online verkeer te halen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze SEO diensten, en hoe we je kunnen helpen je bedrijf online te laten groeien.

Tomahawk | Online marketing Nijmegen

BOOST YOUR PERFORMANCE

SEO AUDIT

SEO AUDIT

Vallen de resultaten tegen? Benieuwd of een huidige partner iets laat liggen? Onze SEO audit maakt het inzichtelijk.

SEO COPYWRITING

SEO COPYWRITING

Pakkende content met de juiste keywords voor de best vindbare e-commerce shop.

TECHNISCHE SEO

TECHNISCHE SEO

Wij zorgen voor een goede indexatie, laadsnelheid, core web vitals en alles wat resulteert in de beste rankings in Google.

INTERNATIONALE & LOKALE SEO

INTERNATIONALE & LOKALE SEO

Een online uitbreiding naar België, Duitsland of Engeland kent geen geheimen voor ons. Wij kennen de benodigde SEO voorwaarden.

LINKBUILDING

LINKBUILDING

Verkrijg autoriteit en hoge rankings door follow links naar de e-commerce shop.

WEBSITE MIGRATIE

WEBSITE MIGRATIE

Realiseer een veilige en succesvolle migratie zonder verlies van organisch verkeer.

DIT MAAKT
ONS ANDERS

ONZE SPEERPUNTEN

WIJ GAAN GRENZEN OVER

Uitbreiding van je webshop naar het buitenland start bij ons.

KLEIN TEAM GROTE DADEN

Wij schakelen pijlsnel en zijn altijd bereikbaar voor persoonlijk overleg.

WIJ SPREKEN JOUW TAAL

8 native speakers met een schatkist aan kennis en ervaring.

INDRUKWEKKENDE INTERNATIONALE SEO-GROEI NA COMPLEXE PLATFORMMIGRATIE

TRUCKS.NL

UITDAGING
Het voormalige systeem dat ten grondslag lag aan het Trucks.nl platform, vormde een beperking voor verdere groei. Een migratie bleek een must, maar brengt altijd een enorm risico met zich mee. Vooral als je weet dat Trucks.nl een 100% online focus heeft waarbij organisch verkeer verantwoordelijk is voor 63% van de acquisitie. Aan ons de taak om de platformmigratie succesvol te volbrengen met op korte termijn het minimaliseren van verlies in websitebezoekers en op lange termijn het vergroten van de organische vindbaarheid.

RESULTAAT
Ondanks de complexiteit is het migratieproces goed verlopen en dat blijkt wel uit de resultaten die we hebben geboekt:

  • Van circa 50 naar méér dan 10.000 relevante SEO-landingspagina’s per land.
  • Een groei van 19% organische sessies voor alle landen binnen 2 maanden. Dit zijn 54.000 extra maandelijkse bezoekers.

+400%

omzet in NL

+250%

omzet in DE

+1800%

omzet uit SEA

Veel gestelde vragen

SEO, of zoekmachine optimalisatie, is het proces van het optimaliseren van een website om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines. Het doel van SEO is om meer website bezoekers te krijgen uit organische, of onbetaalde, zoekresultaten. Er zijn veel voordelen van SEO voor bedrijven, waaronder grotere zichtbaarheid, meer verkeer en hogere omzettingspercentages. Maar SEO is niet gemakkelijk. Het kost tijd en moeite voordat er resultaten zichtbaar zijn. Het is een doorlopend proces en geen eenmalige oplossing; zoekmachine optimalisatie is een voortdurende inspanning om je website zichtbaar en relevant te houden in de zoekresultaten.

Hoewel zowel SEO als SEA belangrijk zijn voor zichtbaarheid en verkeer, dienen ze verschillende doelen. SEO is gericht op het verdienen van organisch verkeer uit zoekmachines, terwijl SEA gericht is op het sturen van betaald verkeer uit zoekmachines.
SEO is een lange-termijn strategie die tijd nodig heeft om resultaat op te leveren, terwijl SEA een korte-termijn strategie is die onmiddellijk resultaat kan opleveren. SEO is gratis (behalve de kosten van het inhuren van een SEO bureau), terwijl SEA geld kost.

Als je een bedrijfswebsite hebt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de site gemakkelijk in zoekmachines te vinden is. Om hier een handje bij te helpen is het verstandig om een SEO bureau in te huren. SEO bureaus zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de website ranking en zichtbaarheid in zoekmachines. Ze kunnen je helpen de juiste trefwoorden te kiezen, de techniek op de website te optimaliseren en het creëren van backlinks naar je site. Een SEO bureau kan je ook helpen de vooruitgang van je website bij te houden en zo nodig veranderingen aan te brengen om je resultaten te verbeteren. Als je de ranking en zichtbaarheid van je website wilt verbeteren, overweeg dan een SEO bureau in te huren.

Een van de meest voorkomende fouten die bedrijven met hun SEO maken is het niet bijhouden van de nieuwste trends en veranderingen. SEO is een terrein dat voortdurend in ontwikkeling is, en wat vorig jaar werkte, werkt dit jaar misschien niet meer. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van al het laatste SEO nieuws en veranderingen, zodat de strategie aangepast kan worden. Een andere veelgemaakte fout die bedrijven maken is dat ze niet genoeg tijd of middelen in SEO investeren. SEO vergt veel werk en het kan tijdrovend zijn, maar het is het op de lange duur waard. Investeren in een goed SEO bureau kan je helpen tijd te besparen en betere resultaten te krijgen.

Een online marketing bureau of SEO bureau kan je helpen je SEO doelen te bereiken. Met jarenlange ervaring in SEO hebben bureaus talloze bedrijven geholpen hun verkeer te vergroten en hun zoekmachine rankings te verbeteren. 

Een SEO bureau kan je een aantal voordelen bieden boven zelf je SEO doen. Hier zijn vijf redenen om te overwegen met een ervaren SEO bureau samen te werken:

  1. Ze hebben de expertise en ervaring om je resultaten te bezorgen.
  2. Ze kunnen je tijd en geld besparen door het werk voor je te doen.
  3. Ze kunnen je helpen veelgemaakte SEO fouten te vermijden.
  4. Ze kunnen waardevolle inzichten verschaffen in je industrie en concurrenten.
  5. Ze kunnen je helpen op de hoogte te blijven van de nieuwste SEO trends en veranderingen
Roel

Hi! IK BEN ROEL, OPRICHTER VAN TOMAHAWK

HULP NODIG?

Is het tijd om te werken aan de online vindbaarheid van je website? Onze specialisten weten precies wat daarvoor nodig is.
Plan een gesprek met ons in.
Schuiven naar boven