Ongeveer twee derde van de online marketingbudgetten gaat naar Google, Facebook en Amazon. Ga voor meer onafhankelijkheid én een groter publiek met de juiste affiliates.

Wat wij voor je doen

Data analyse & Strategie

Een sterke affiliate campagne staat of valt met het kiezen van de juiste strategie. Dus we starten met een analyse van je webshop en bepalen daarna de doelstellingen.

Technische implementatie

Hoe we een goed affiliate campagne concept opstellen en optimaliseren? Met betrouwbare metingen en analyses door de juiste technische implementatie.

Campagne
management

We stoppen nooit met het optimaliseren van campagnes. Dus we blijven het gedrag van gebruikers én publishers nauw in de gaten houden en data-analyses uitvoeren.

Frauduleus gedrag monitoren

Klik-fraude, cookie dropping – voorkomen is moeilijk. Maar met ervaring en monitoring detecteren we veel frauduleus gedrag. Wij gaan voor het beste kwaliteitsmanagement.

Relaties opbouwen met publishers

Contact onderhouden zorgt ervoor dat je als adverteerder de relatie met netwerken en publishers optimaal kunt inzetten. Hierin zijn wij je bemiddelaar en adviseur.

Monitoring & Rapportage

Voor een goede samenwerking en kwaliteit van campagnes wil je transparante communicatie. Dit doen we door monitoring en rapportages van de belangrijkste KPI’s.

Verhoog je rendement

Onze specialisten

Wie gaat er voor jou aan de slag?

Harald Schoolbred
Senior SEA marketeer

Team
Tomahawk Online Marketing Team Nijmegen

Neem contact met ons op!

Wij denken graag mee over je online marketing vraagstuk.
Bel naar ons kantoor in Nijmegen op 024 – 329 77 78

CONTACT

Wij weten alles over online marketing.

Zowel in binnen- als buitenland. Nu jij nog! Schrijf je in voor de nieuwsbrief.