Online Marketing Bureau Nijmegen

Online marketing bureau Nijmegen

ONLINE MARKETING BUREAU NIJMEGEN​

Wij zijn Tomahawk, een online marketingbureau in Nijmegen. Onze missie is om webshops te laten groeien. Met onze inzet scoor je beter met de online zichtbaarheid van jouw campagnes en daarmee verdubbelen we de winst van jouw webshop. Vanuit ons kantoor in Nijmegen helpt ons enthousiaste team jou met het behalen van ambitieuze en meetbare resultaten.

Als je iets online koopt, waar begin je dan met zoeken? Juist: je begint met een zoekopdracht in Google. Aangezien de meeste online shoppers dit doen, biedt dit mooie kansen voor jouw onderneming om daar op te vallen. Met een solide online marketingstrategie bereik jij jouw doelgroep beter, zet je de prestaties van jouw webshop om in meetbare resultaten en versterk je jouw concurrentiepositie. Dit maakt online marketing essentieel om jouw bedrijf verder te ontwikkelen. Bij Tomahawk zijn we experts op dit gebied.

Tomahawk is gevestigd in de mooiste wijk van Nijmegen, de Indische buurt. Vanuit deze centrale plek werken wij als specialisten in crossborder performance marketing. We zijn een jong en dynamisch bedrijf, waar we met een hecht team samenwerken.

Tomahawk | Online marketing Nijmegen

Diensten aangeboden door tomahawk

Door middel van performance marketing haal jij samen met ons jouw online doelen. We passen onze strategie aan op wat jij nodig hebt, zodat jouw ROI toeneemt of je kan uitbreiden over de grens. Met onderstaande diensten krijgen we meetbare resultaten, en krijg jij inzicht in onze inspanningen.
Advies
Optimalisaties voor
zoekmachines.
Uitvoering
Demand capturing met
advertising.
Kennis
Sturen op winst in elke
productgroep.

onze nijmeegse klanten

Dit zijn een aantal van de e-commerce klanten uit Nijmegen die we dagelijks helpen met online marketing. Voeg jij je bij hen?

succesverhalen in nijmegen

Nijmegen is de thuishaven van ons online marketingbureau. We zijn apetrots dat we diverse lokale bedrijven tot onze klanten kunnen rekenen. Bekijk hier hoe we als online marketingbureau klanten uit de regio hebben laten groeien:

DIT MAAKT
ONS ANDERS

ONZE SPEERPUNTEN

WIJ GAAN GRENZEN OVER

Uitbreiding van je webshop start bij ons.

WUJ HOUDEN DE LIJNEN KORT

Pijlsnel en altijd bereikbaar voor persoonlijk overleg.

WIJ SPREKEN JOUW TAAL

En vertalen jouw data naar inzicht & analyse.

Waarom tomahawk?

Zoek jij een online marketingbureau in Nijmegen? Dit is waarom je voor ons kiest:

  • We zijn een team van goed getrainde experts
    Wij geven jou meetbare resultaten en vertalen die naar inzichten
  • De lijntjes zijn kort: je hebt direct contact met ons
  • We zijn hartstikke eerlijk, dat levert de beste samenwerkingen op
  • Je bespaart kosten op ineffectieve campagnes, in plaats daarvan ga je juist voor een hogere ROI met ons
  • We bieden jou op maat gemaakte strategieën, voor binnen én buiten Nijmegen
  • Wij nemen de online marketingtaken uit jouw handen: bespaar tijd en je kan focussen op de kernactiviteiten van jouw bedrijf

Grensverleggend online marketingbureau

Ons thuishonk is Nijmegen, toch denken we graag verder. Tomahawk zorgt ervoor dat je alles haalt uit de Nederlandse markt én we zorgen ervoor dat je jouw webshop succesvol uitrolt over de grens. Maar tussen die crossborder droom en het daadwerkelijk uitvoeren ervan staan cultuurverschillen in de weg, en praktische bezwaren.

Het online shopgedrag van de consumenten in het buitenland is niet te vergelijken met hoe we hier winkelen in Nederland. Voor crossborder uitbreidingen heeft jouw Nederlandse strategie waarschijnlijk een vertaalslag nodig. Geen zorgen: wij hebben alle kennis in huis die ervoor zorgt dat jij een succesvolle entree maakt op de internationale markt.

CROSSBORDER

GROEIEn
IN DUITSLAND

Online marketing Duitsland

Net als wij winkelen onze oosterburen graag online. Het grootste deel van dat succes is te danken aan de entree van Amazon op de Duitse markt. Het is een grote, groeiende markt met een hoge omzet. 

Tegelijk is het een afzetgebied met pittige concurrentie. Wil jij de switch naar Duitsland laten slagen? Verdiep je dan goed in de cultuurverschillen, regionale wetten en het aankoopgedrag van de Duitse consument.

CROSSBORDER

GROEIEN
IN BELGIË

Uitbreiden naar België is een goed idee: het is een groeiende markt en de taal is deels vergelijkbaar. Simpelweg .nl veranderen in .be is niet voldoende om goed te scoren. Je loopt bijvoorbeeld een mooie SEO-score mis bij de Vlamingen als je ‘vouwfiets’ gebruikt bij jouw webshop in plaats van ‘plooifiets’. Het Vlaams-Nederlands zit nou eenmaal nét iets anders in elkaar. 

Daarnaast is een groot deel van de Belgische markt natuurlijk Franstalig. En vergeet het Duitstalige gedeelte niet, dat je aantreft over de grens bij Zuid-Limburg. Naast de talige diversiteit zijn er natuurlijk cultuurverschillen: erop anticiperen maakt jouw uitbreiding succesvol!

CROSSBORDER

GROEIEN
IN ENGELAND

Online marketing Engeland

Engeland is een populaire bestemming voor internationale uitbreidingen. En waarom zou je het niet doen? De afzetmarkt is groot, de taal is waarschijnlijk bekend en je haalt er een hoge omzet

De laatste jaren is de handelspositie van Engeland ten opzichte van Europa natuurlijk ingrijpend gewijzigd. Ofwel: het Kanaal oversteken met je E-commerce onderneming is een goed idee, maar wees goed voorbereid.

Roel

Hi! IK BEN ROEL, OPRICHTER VAN TOMAHAWK

HULP NODIG?

Is het tijd om te werken aan de online vindbaarheid van je website? Onze specialisten weten precies wat daarvoor nodig is.
Plan een gesprek met ons in.
Schuiven naar boven