Online marketing bureau
Nijmegen

Crossborder performance marketingbureau voor e-commerce vol groeiambitie.

Jouw online marketingbureau
uit Nijmegen

Tomahawk Digital Marketing

Wij zijn Tomahawk, een online marketingbureau in Nijmegen. Onze missie is om webshops te laten groeien. Met onze inzet scoor je beter met de online zichtbaarheid van jouw campagnes en daarmee verdubbelen we de winst van jouw webshop. Vanuit ons kantoor in Nijmegen helpt ons enthousiaste team jou met het behalen van ambitieuze en meetbare resultaten.

Als je iets online koopt, waar begin je dan met zoeken? Juist: je begint met een zoekopdracht in Google. Aangezien de meeste online shoppers dit doen, biedt dit mooie kansen voor jouw onderneming om daar op te vallen. Met een solide online marketingstrategie bereik jij jouw doelgroep beter, zet je de prestaties van jouw webshop om in meetbare resultaten en versterk je jouw concurrentiepositie. Dit maakt online marketing essentieel om jouw bedrijf verder te ontwikkelen. Bij Tomahawk zijn we experts op dit gebied.

De marketing
filosofie van
Tomahawk

Kennis, uitvoering & advies

Tomahawk verdubbelt het marktaandeel van webshops door grensverleggende innovatie. Wij realiseren de groei-, vernieuwings- en expansiedoelen van e-commerce ondernemers met behulp van een unieke combinatie van uitgebreide kennis over crossborder ondernemen en een hands-on benadering.

Tomahawk levert strategische inzichten en zet deze om in krachtige uitvoering, waardoor wij de ideale partner zijn gedurende alle groeifasen van webshops.

#1 posities behaald
0 +
Gegroeide webshops
0 +
Gedreven specialisten
0
werkvaardige talen
0

8 beloftes bij Tomahawk

Zoek jij een online marketingbureau in Nijmegen? Dit is waarom je voor ons kiest:

Case studies uit Nijmegen

Nijmegen is de thuishaven van ons online marketingbureau. We zijn apetrots dat we diverse lokale bedrijven tot onze klanten kunnen rekenen. Bekijk hier hoe we als online marketingbureau klanten uit de regio hebben laten groeien:

Grensverleggend online marketingbureau

Crossborder specialist uit Nijmegen

Ons thuishonk is Nijmegen, toch denken we graag verder. Tomahawk zorgt ervoor dat je alles haalt uit de Nederlandse markt én we zorgen ervoor dat je jouw webshop succesvol uitrolt over de grens. Maar tussen die crossborder droom en het daadwerkelijk uitvoeren ervan staan cultuurverschillen in de weg, en praktische bezwaren.

Het online shopgedrag van de consumenten in het buitenland is niet te vergelijken met hoe we hier winkelen in Nederland. Voor crossborder uitbreidingen heeft jouw Nederlandse strategie waarschijnlijk een vertaalslag nodig. Geen zorgen: wij hebben alle kennis in huis die ervoor zorgt dat jij een succesvolle entree maakt op de internationale markt.

Onze werkwijze

Wij werken volgens een beproefde methode en onze specialisten onderhouden direct contact met onze klanten. Dat betekent: geen accountmanagers, maar een directe lijn met diegene die aan de campagnes werkt. We ontvangen je graag op ons kantoor in Nijmegen voor een kennismaking.

Ruim 150 webshops gingen je voor

Roel

Samenwerken?

Ik ben Roel, oprichter van Tomahawk. Ik help je graag verder vanuit ons kantoor in Nijmegen.