Magento SEO

Magento SEO

Wij gaan voor die organische toppositie.

Met de juiste inzet van Magento SEO, ligt een organische toppositie voor jouw Magento webshop binnen handbereik. Onze SEO-specialisten gaan voor je aan de slag met een op maat strategie om het maximale resultaat uit SEO te halen. Hoe we dit doen? Neem contact met ons op en ervaar het zelf!

Magento SEO:
Wat is dat eigenlijk?

Magento is hét open source CMS systeem voor het opzetten van jouw webshop. Maar met alleen het opzetten van een webshop in Magento ben je er nog niet. Je wilt natuurlijk ook dat jouw webshop bovenaan in Google verschijnt zodat potentiële klanten je kunnen vinden.  Hiervoor is SEO een absolute must. De SEO optimalisatie voor je Magento webshop wordt Magento SEO genoemd, een taak die we graag voor je uit handen nemen!

Hoe kun je optimaliseren voor Magento SEO?

Onze SEO specialisten weten precies hoe ze je Magento webshop perfect zichtbaar maken in de zoekmachine resultaat pagina’s dankzij een:

  • Uitgebreid zoekwoordenonderzoek
  • Scherpe pen voor perfect geoptimaliseerde SEO pagina’s
  • Sterke interne linkstructuur
  • Set aan goede backlinks

Ook zijn er nog andere functionaliteiten in Magento die je kunt gebruiken voor het Magento SEO proofen van je webshop. zoals de:

  • Magento SEO functie
  • Standaard product labeling
  • Rich snippets
  • Automatische metatags

Magento SEO inzetten voor Magento 2?

Magento SEO is niet alleen belangrijk bij het lanceren van een nieuwe webshop, maar ook als je de overstap wilt maken van Magento 1 naar Magento 2. Met de support voor Magento 1 die stopt, is nu hét moment om te migreren. En zo’n Magento 2 migratie is ook hét moment om de productcategorieën op je webshop eens goed onder de loep te nemen. Hier helpen we je graag bij door het bekijken van de gevolgen voor de URL structuur en het implementeren van een 301- schema om zo positiedalingen in Google te voorkomen.

Onze klanten beoordelen ons met een: 4,8 /5
4.8/5

Laten we samenwerken!

Wil je ook jouw online groeiambities realiseren? Samen ontwikkelen we de perfecte online strategie en marketingmix. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Schuiven naar boven