Magento Online Marketing

MAGENTO ONLINE MARKETING

MAGENTO ONLINE MARKETING

Haal meer rendement uit je Magento webshop

Met de juiste inzet van Magento online marketing, pak jij met jouw Magento webshop maximaal rendement. Onze specialisten gaan voor je aan de slag met een op maat strategie om het maximale resultaat uit verschillende online marketing kanalen te halen. Hoe we dit doen? Neem contact met ons op en ervaar het zelf!

 

MAGENTO ONLINE MARKETING

Magento is een CMS dat wij veel tegen komen. Het CMS biedt veel mogelijkheden voor webshops, waardoor het een geliefd CMS is onder e-commerce shops. Veel van onze huidige klanten maken hier gebruik van. Zelf hebben we dan ook veel ervaring voor het werken in, en met Magento.

Waar we mee kunnen helpen binnen Magento

 • Migratie van een ander CMS naar Magento
  Wij helpen jou om de SEO waarde van jouw huidige CMS over te zetten naar Magento. Daarbij letten we op alle SEO-facetten om de migratie zo goed mogelijk te laten verlopen.
 • Search Engine Optimization (SEO)
  De nummer één positie voor je belangrijkste zoekwoorden is het ultieme doel binnen SEO. Een doel dat in onze ogen alleen behaald kan worden wanneer je binnen alle facetten van SEO het maximale eruit haalt. Door onze ervaring in tientallen branches, het snelle schakelen in Magento (2) en het verwerven van duizenden topposities kennen wij de ins en outs van SEO.
 • Search Engine Advertising (SEA)
  Het adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing. Door de verschillende koppelingen die we kennen binnen Magento kunnen we snel de advertentiekanalen optuigen en aan de slag.
 • Social Ads
  Het adverteren op sociale media zoals Facebook, LinkedIn of Pinterest. Via een productfeed kunnen wij adverteren op diverse Social Media kanalen. Uiteraard op basis van jouw wensen en waar jouw doelgroep op aanwezig is.

Magento online marketing bij Tomahawk Digital Marketing

Wij hebben al vele jaren ervaring met het CMS Magento. Wij blijven op de hoogte van de laatste updates met betrekking tot het CMS om dit om te kunnen zetten in SEO en SEA optimalisaties voor onze klanten. Ben jij op zoek naar een Online marketing bureau voor Magento? Neem dan contact met ons op!

INDRUKWEKKENDE INTERNATIONALE SEO-GROEI NA COMPLEXE PLATFORMMIGRATIE

TRUCKS.NL

UITDAGING
Het voormalige systeem dat ten grondslag lag aan het Trucks.nl platform, vormde een beperking voor verdere groei. Een migratie bleek een must, maar brengt altijd een enorm risico met zich mee. Vooral als je weet dat Trucks.nl een 100% online focus heeft waarbij organisch verkeer verantwoordelijk is voor 63% van de acquisitie. Aan ons de taak om de platformmigratie succesvol te volbrengen met op korte termijn het minimaliseren van verlies in websitebezoekers en op lange termijn het vergroten van de organische vindbaarheid.

RESULTAAT
Ondanks de complexiteit is het migratieproces goed verlopen en dat blijkt wel uit de resultaten die we hebben geboekt:

 • Van circa 50 naar méér dan 10.000 relevante SEO-landingspagina’s per land.
 • Een groei van 19% organische sessies voor alle landen binnen 2 maanden. Dit zijn 54.000 extra maandelijkse bezoekers.

+400%

omzet in NL

+250%

omzet in DE

+1800%

omzet uit SEA

BLOG OVER: SEO

We staan altijd weer met onze oren te klapperen als we horen dat SEO is onderschat bij de overstap van een oude naar een nieuwe e-commerce shop. Veel grote namen deden het al: Rabobank, KLM, Transavia – allemaal hadden ze een kostbaar “oops, we zijn niet meer vindbaar in Google” moment. Dit willen we voorkomen voor nieuwe webshops in de toekomst, met deze handige SEO migratie checklist.

Waarom is SEO zo belangrijk bij migratie?

Het verkrijgen van een sterke positie in Google voor e-commerce shops is hard werken. Bezoekers weten de shop inmiddels goed te vinden via de zoekresultaten. Migratie van een e-commerce shops mag er niet voor zorgen dat deze positie verdwijnt. Al de opgebouwde historie en linkwaarde moeten meeverhuizen en bezoekersaantallen en conversie worden behouden. Dáárom is SEO zo belangrijk.

Onze SEO specialist Jelle aan het woord

H1, een partner van ons waar we vaker mee samenwerken, heeft ons een tijdje geleden gevraagd om meer uit te leggen over het belang van een SEO-migratie. In gesprek met Angelique Nanning van H1, vertelt Jelle in deze video welke stappen er moet worden ondernomen. Liever gelijk door naar de checklist zelf? Die staat onder de video!

De voorbereidende SEO migratie checklist

Als de checklist succesvol is doorlopen is de nieuwe e-commerce shop ready to go. Maar een migratie is niet alleen werk vooraf. Dit is niet voor niets een voorbereidende SEO migratie checklist.

De nazorg SEO migratie checklist

Neem contact op

Een SEO migratie checklist is handig, maar soms is wat extra hulp gewenst. Laat het ons weten. We hebben al veel succesvolle migraties uitgevoerd. Bekijk maar eens hoe we 30% organische groei realiseerden met een internationale domeinmigratie voor Trucks.nl.

De grote SEO migratie checklist
Roel

Hi! IK BEN ROEL, OPRICHTER VAN TOMAHAWK

HULP NODIG?

Is het tijd om te werken aan de online vindbaarheid van je website? Onze specialisten weten precies wat daarvoor nodig is. Plan een gesprek met ons in.

Schuiven naar boven