Magento Online Marketing

Magento Online Marketing

Haal meer rendement uit je Magento webshop

Haal meer rendement uit je Magento webshop

Met de juiste inzet van Magento online marketing, pak jij met jouw Magento webshop maximaal rendement. Onze specialisten gaan voor je aan de slag met een op maat strategie om het maximale resultaat uit verschillende online marketing kanalen te halen. Hoe we dit doen? Neem contact met ons op en ervaar het zelf!

Analytics & Measurability

Analytics & Measurability

Search Engine Advertising

Search Engine Advertising

Search Engine Optimization

Social Ads

Social Ads

Reviews

Leuk wat wij zeggen, maar wat zeggen klanten over ons?

Magento online marketing

Magento is een CMS dat wij veel tegen komen. Het CMS biedt veel mogelijkheden voor webshops, waardoor het een geliefd CMS is onder e-commerce shops. Veel van onze huidige klanten maken hier gebruik van. Zelf hebben we dan ook veel ervaring voor het werken in, en met Magento.

Waar we mee kunnen helpen binnen Magento

 • Migratie van een ander CMS naar Magento
  Wij helpen jou om de SEO waarde van jouw huidige CMS over te zetten naar Magento. Daarbij letten we op alle SEO-facetten om de migratie zo goed mogelijk te laten verlopen.
 • Search Engine Optimization (SEO)
  De nummer één positie voor je belangrijkste zoekwoorden is het ultieme doel binnen SEO. Een doel dat in onze ogen alleen behaald kan worden wanneer je binnen alle facetten van SEO het maximale eruit haalt. Door onze ervaring in tientallen branches, het snelle schakelen in Magento (2) en het verwerven van duizenden topposities kennen wij de ins en outs van SEO.
 • Search Engine Advertising (SEA)
  Het adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing. Door de verschillende koppelingen die we kennen binnen Magento kunnen we snel de advertentiekanalen optuigen en aan de slag.
 • Social Ads
  Het adverteren op sociale media zoals Facebook, LinkedIn of Pinterest. Via een productfeed kunnen wij adverteren op diverse Social Media kanalen. Uiteraard op basis van jouw wensen en waar jouw doelgroep op aanwezig is.

Magento online marketing bij Tomahawk Digital Marketing

Wij hebben al vele jaren ervaring met het CMS Magento. Wij blijven op de hoogte van de laatste updates met betrekking tot het CMS om dit om te kunnen zetten in SEO en SEA optimalisaties voor onze klanten. Ben jij op zoek naar een Online marketing bureau voor Magento? Neem dan contact met ons op!

Schuiven naar boven