E-commerce Marketing

E-COMMERCE MARKETING

E-COMMERCE MARKETING

Advies
Optimalisaties voor
zoekmachines.
Uitvoering
Demand capturing met
advertising.
Kennis
Sturen op winst in elke
productgroep.

Haal meer rendement uit je online kanalen.​

E-commerce, of electronic commerce , een term waaronder we het bedrijven van handel via digitale netwerken verstaan. Tegenwoordig is dit begrip voor veel bedrijven niet meer weg te denken uit de dagelijkse bedrijfsvoering. Tomahawk Digital Marketing is gespecialiseerd in het verhogen van rendement voor e-commerce shops met onder andere SEA, SEO, en Social campagnes. Bekijk wat Tomahawk voor jouw onderneming kan betekenen.

AAN DE SLAG MET E-COMMERCE MARKETING

Het starten met e-commerce marketing begint vrijwel altijd met het optuigen of optimaliseren van de tracking. Wij onderhouden, optimaliseren en rapporteren onze werkzaamheden namelijk altijd op basis van correcte en volledige data. Met behulp van een analyse van de tracking controleren wij of alle tracking goed is ingesteld.

E-commerce marketing campagnes opstarten

Tijdens de opstart van het traject bespreken we met de klant welke online marketing disciplines we inzetten. Onze expertise ligt aan de performance kant, waarbij we ons met name richten op Zoekmachine adverteren (SEA),  Zoekmachine optimalisatie (SEO) en Social Ads:

  • SEA: het adverteren in zoekmachines
  • SEO: het verbeteren van de organische rankings
  • Social Ads: het adverteren op Social Media (zoals Facebook, LinkedIn of Pinterest).

E-COMMERCE MARKETING BIJ TOMAHAWK DIGITAL MARKETING

Bij Tomahawk Digital Marketing ben je aan het juiste adres als je aan de slag wilt met e-commerce marketing. Tomahawk helpt al jaren webshops om online door te groeien. Of het doel nou is om meer zichtbaarheid te genereren, of meer omzet te behalen, Tomahawk bedenkt een strategie waar je U tegen zegt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

INDRUKWEKKENDE INTERNATIONALE SEO-GROEI NA COMPLEXE PLATFORMMIGRATIE

TRUCKS.NL

UITDAGING
Het voormalige systeem dat ten grondslag lag aan het Trucks.nl platform, vormde een beperking voor verdere groei. Een migratie bleek een must, maar brengt altijd een enorm risico met zich mee. Vooral als je weet dat Trucks.nl een 100% online focus heeft waarbij organisch verkeer verantwoordelijk is voor 63% van de acquisitie. Aan ons de taak om de platformmigratie succesvol te volbrengen met op korte termijn het minimaliseren van verlies in websitebezoekers en op lange termijn het vergroten van de organische vindbaarheid.

RESULTAAT
Ondanks de complexiteit is het migratieproces goed verlopen en dat blijkt wel uit de resultaten die we hebben geboekt:

  • Van circa 50 naar méér dan 10.000 relevante SEO-landingspagina’s per land.
  • Een groei van 19% organische sessies voor alle landen binnen 2 maanden. Dit zijn 54.000 extra maandelijkse bezoekers.

+400%

omzet in NL

+250%

omzet in DE

+1800%

omzet uit SEA

Roel

Hi! IK BEN ROEL, OPRICHTER VAN TOMAHAWK

HULP NODIG?

Is het tijd om te werken aan de online vindbaarheid van je website? Onze specialisten weten precies wat daarvoor nodig is. Plan een gesprek met ons in.

Schuiven naar boven