E-Commerce Marketing

E-Commerce Marketing

Haal meer rendement uit je online kanalen.​

Haal meer rendement uit je online kanalen.

E-commerce, of electronic commerce , een term waaronder we het bedrijven van handel via digitale netwerken verstaan. Tegenwoordig is dit begrip voor veel bedrijven niet meer weg te denken uit de dagelijkse bedrijfsvoering. Tomahawk Digital Marketing is gespecialiseerd in het verhogen van rendement voor e-commerce shops met onder andere SEA, SEO, en Social campagnes. Bekijk wat Tomahawk voor jouw onderneming kan betekenen.

Analytics & Measurability

Analytics & Measurability

Search Engine Advertising

Search Engine Advertising

Search Engine Optimization

Social Ads

Social Ads

Reviews

Leuk wat wij zeggen, maar wat zeggen klanten over ons?

Aan de slag met e-commerce marketing

Het starten met e-commerce marketing begint vrijwel altijd met het optuigen of optimaliseren van de tracking. Wij onderhouden, optimaliseren en rapporteren onze werkzaamheden namelijk altijd op basis van correcte en volledige data. Met behulp van een analyse van de tracking controleren wij of alle tracking goed is ingesteld.

E-commerce marketing campagnes opstarten

Tijdens de opstart van het traject bespreken we met de klant welke online marketing disciplines we inzetten. Onze expertise ligt aan de performance kant, waarbij we ons met name richten op Zoekmachine adverteren (SEA)Zoekmachine optimalisatie (SEO) en Social Ads:

  • SEA: het adverteren in zoekmachines
  • SEO: het verbeteren van de organische rankings
  • Social Ads: het adverteren op Social Media (zoals Facebook, LinkedIn of Pinterest).

E-commerce marketing bij Tomahawk Digital Marketing

Bij Tomahawk Digital Marketing ben je aan het juiste adres als je aan de slag wilt met e-commerce marketing. Tomahawk helpt al jaren webshops om online door te groeien. Of het doel nou is om meer zichtbaarheid te genereren, of meer omzet te behalen, Tomahawk bedenkt een strategie waar je U tegen zegt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Schuiven naar boven