De grote SEO migratie checklist

We staan altijd weer met onze oren te klapperen als we horen dat SEO is onderschat bij de overstap van een oude naar een nieuwe webshop. Veel grote namen zijn je voorgegaan. Rabobank, KLM, Transavia – allemaal hadden ze een kostbaar “oops, we zijn niet meer vindbaar in Google” moment. Dit willen we niet voor jouw nieuwe webshop. Maar dat gaat je ook niet overkomen met deze überhandige SEO migratie checklist.

Waarom is SEO zo belangrijk bij migratie?

Je hebt hard gewerkt aan het verkrijgen van een sterke positie in Google voor je oude webshop. Bezoekers weten je goed te vinden via de zoekresultaten. Bij de migratie naar je nieuwe webshop wil je niet dat deze positie verdwijnt. Al de opgebouwde historie en linkwaarde moeten meeverhuizen én je wilt geen bezoekersaantallen en conversie verliezen. Dáárom is SEO zo belangrijk.

De voorbereidende SEO migratie checklist

Als je de checklist succesvol hebt doorlopen is je nieuwe webshop ready to go. Maar een migratie is niet alleen werk vooraf. Dit is niet voor niets een voorbereidende SEO migratie checklist.

De nazorg SEO migratie checklist

Neem contact op

Misschien denk je nu: hartstikke handig die SEO migratie checklist, maar ik heb hulp nodig. Laat het ons weten. We hebben al veel succesvolle migraties uitgevoerd. Bekijk maar eens hoe we 30% organische groei realiseerden met een internationale domeinmigratie voor Trucks.nl.

De grote SEO migratie checklist
Schuiven naar boven