Webshop scaling

Klaar om op te schalen, en je webshop naar een hoger niveau te tillen?  

Webshop scaling:
zo werkt het

Til je webshop naar een hoger niveau

Webshop opschalen? Dan is het belangrijk dat die aan een aantal voorwaarden voldoet. Die voorwaarden wegen we door middel van webshop scaling: het analyseren van de groeimogelijkheden, een plan uitdenken en groeien in Nederland en daarbuiten.

Dit maakt ons anders

Onze speerpunten

CROSSBORDER

Internationale groei start bij Tomahawk.

PERFORMANCE

Wij vertalen data naar inzicht & analyse.

ACCESS

Pijlsnel en altijd bereikbaar

Crossborder scaling

Grijp potentie over de grens

Om e-commerce shops hierin te adviseren, doorlopen onze specialisten de aankoopfunnel van de shop van begin tot eind. Waar liggen er nog kansen om de shop op de meest efficiënte manier op te schalen? 

Met onze zowel Nederlands- als Duitstalige online marketeers bedienen we diverse markten in Europa. Waar we onder andere bij helpen zijn kostenanalyses en groeipotentieanalyses.

Marketing op het hoogste niveau

Tomahawk is premier partner van Google en behoort daarmee tot de top 3% beste online marketingbureaus van Nederland. 

Onze specialisten worden voortdurend getraind en hebben directe toegang tot closed beta’s: nieuwe functionaliteiten binnen Google Ads die nog niet zijn uitgerold voor alle adverteerders. 

GARMUNDO

SEA OMZETGROEI IN DE EN NL RESP. MET 250% EN 400%

Door de SEA-structuur, zoektermen en kanalen af te stemmen op potentiële klanten, is de SEA omzet in DE en NL resp. met 250% en 400% gegroeid.

UITDAGING

Garmundo vroeg onze hulp bij het realiseren van een grotere omzet via de Nederlandse en Duitse webshops. Bij deze groei was het belangrijk om rekening te houden met de sterke seasonality waar Garmundo mee te maken heeft. Daarnaast was het ook een uitdaging om verschillende zoektermen voor een plant in een effectieve SEA-structuur te gieten.

RESULTAAT

De SEA-strategie en bijbehorende optimalisaties hebben geleid tot een mooie omzetgroei in Nederland én Duitsland. In de piekperiode (voorjaar 2020) steeg de omzet van de Duitse SEA campagnes met maar liefst 250% en de omzet van de Nederlandse SEA campagnes zelfs met meer dan 400%.

Ruim 150 webshops gingen je voor

Roel

Samenwerken?

Ik ben Roel, oprichter van Tomahawk. Ik help je graag verder vanuit ons kantoor in Nijmegen.