Team

Where you get to meet the tribe.

Maar wie zijn nou die enthousiaste, ervaren online marketeers, content experts en strategen die met je aan tafel gaan zitten om jouw wensen te bespreken? Dat zijn wij hieronder, leuk om kennis met je te maken!

Roel

Directeur & Eigenaar

Chief van onze tribe. Heeft een topdag als klanten hem enthousiast opbellen over de door Tomahawk behaalde resultaten.

Laurens

E-commerce manager

Is zo druk in de weer voor onze klanten, dat hij geen tijd heeft om iets over zichzelf te vertellen. Zet zich dus altijd 100% voor je in.

Jelle

SEO & SEA marketeer

Blijft het gevecht om de #1 organische positie een uitdaging vinden. Haalt iedere dag motivatie uit deze competitieve factor.

Gerardo

SEO & SEA marketeer

Kan de hele dag met analyses van small en big data doorbrengen. Is met zijn Italiaanse en Franse roots een echte Europeaan.

Miriam

Content & Social Media marketeer

Is vrijwel de hele dag bezig met wat ze het liefste doet: schrijven. Krijgt de kriebels van spellingfouten. Heeft éindelijk haar rijbewijs.

Claudio

SEA & Social Media marketeer

Vindt niets mooier dan het delen van succes met zijn klanten. Spreekt de Duitse doelgroep perfect aan dankzij zijn Duitse roots.

Monika

Monika

SEA & Social Media marketeer

Wordt altijd weer blij van goede campagneresultaten. Gaat altijd af op data. Spreekt Tsjechisch, Slowaaks, Engels en Nederlands.

Joost

Joost

Business Developer

Het jongste lid van de tribe. Steekt anderen graag aan met zijn continue vrolijkheid, of dit nu face-to-face is, via e-mail of telefoon.

Marij

SEA marketeer

Werkte tijdens haar studie bij een webshop en wist dat hier haar toekomst lag. Gaat voor resultaat. Want gelukkige klanten = een blije Marij.

Neem contact op

Wil je ook jouw online groeiambities realiseren? Samen ontwikkelen we de perfecte online strategie en marketingmix. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Schuiven naar boven