Klantervaringen

Where we let our clients
do the talking.

Where we let our clients do the talking.

Benieuwd naar de tevreden klanten die je voorgingen?
Deze bedrijven hebben we buiten én binnen de landsgrenzen geholpen.

Als ziekenhuis vinden we het belangrijk om de juiste informatie te delen, vindbaarheid en SEO positie zijn van ondergeschikt belang. Maar als dit samen kan, waarom niet? Tomahawk heeft ons laten zien hoe we dezelfde content kunnen publiceren op een manier om daarmee onze SEO positie te verbeteren. Ze zijn een prettige partner om mee samen te werken, denken proactief steeds een stapje verder met ons mee en delen hun kennis met ons zodat we zelf ook aan de slag kunnen.

Afgelopen jaren samen met Tomahawk gebouwd aan onze posities op het internet. Inmiddels zijn we op ons gebied (shortlease) een sterke top drie speler geworden door efficiënte en doelgerichte Google Ads campagnes gesteund door een sterk vindbare website.Dagelijks controleert Tomahawk onze posities, de content, brengt advies uit en past aan waar nodig. Een samenwerking waar wij zeer tevreden over zijn en gegroeid tot een vaste kracht in ons bedrijfsproces.

Voor 4 Seasons Outdoor waren we vorig jaar op zoek naar een nieuwe online marketing partner die de online markt kent in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Engeland. Het team van Tomahawk heeft ons afgelopen jaar positief verrast door hun betrokkenheid, eigen initiatieven, uitgebreide rapportages en gevraagde én ongevraagde adviezen. Met de resultaten zijn we tot nu toe erg tevreden en we denken samen dat er nog veel meer in het vat zit. Met Tomahawk hebben we dit jaar de goede weg ingeslagen en zijn we ervan overtuigd dat we in de toekomst nog mooie stappen kunnen gaan zetten.

Het herstructureren van ons Google Ads-account door Tomahawk leverde ons significant meer bezoekers en leads op. Altijd prettig meegedacht in het verbeteren van het account en constante optimalisaties zorgden telkens voor het verder finetunen van het account met de gewenste resultaten tot gevolg. Zeer tevreden over de communicatie en het snelle handelen door Tomahawk.

Het migreren van een domein met miljoenen pagina’s verspreid over 10 talen en tienduizenden backlinks is een complexe aangelegenheid en luistert nauw. Een cruciaal proces dat door Tomahawk in goede banen is geleid en waarbij re-direct chains uit een legacy 301 schema terloops ook nog “even” zijn verholpen. Daarnaast is er een helder verwachtingspatroon neergelegd zowel qua mogelijke effecten als qua tijdsspanne. Een online marketing bureau dat al mijn verwachtingen heeft overtroffen.

Aanvankelijk dachten we ons plafond qua aantal bezoekers wel bereikt te hebben. Inmiddels hebben we dankzij de online marketing inspanningen van Tomahawk dagelijks drie keer zoveel verkeer en een aanzienlijk hogere omzet.

Na al enkele jaren actief te zijn op de Duitse markt met onze webshop briefumschlaegebestellen.de moesten wij opzoek naar een nieuwe partner die ons verder kon helpen.

Gezien hun expertise met Duitstalige landen voor zowel SEO als SEA, viel de keuze al snel op Tomahawk. Met goede communicatie en een duidelijke aanpak hebben wij nu samen met Tomahawk de blauwdruk in handen voor het veroveren van de Duitse markt!

Door de slimme inzet van online advertenties heeft Tomahawk onze strategie naar het volgende niveau getild en onze omzet significant verhoogd. De samenwerking is erg open en hierdoor heel prettig. Met Tomahawk hebben we niet alleen een dienstverlener in huis gehaald, maar een partner die belangeloos meedenkt, oplossingen vindt en problemen voorkomt.

Tomahawk is op het gebied van digital marketing onze businesspartner. Door de persoonlijke aandacht, scherpe adviezen en het denken in mogelijkheden is het prettig samenwerken. Ook de maandelijkse rapportages zijn erg waardevol. Hierdoor weten we precies hoe we ervoor staan en waar verbetering mogelijk is. Vanwege hun expertise zijn ze ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van ons nieuwe Omnichannel Platform. Samen gaan we voor nog meer online successen!

Kavo Parts

Om onze nieuwe online doelstellingen te halen werken wij sinds een jaartje samen met Tomahawk.

En dat werkt superprettig! De enorme kennis van de medewerkers wordt helder en transparant aan ons doorgesluisd.

Ze zijn dus niet alleen uitvoerend heel sterk, maar ook ondersteunend.

Bij vragen heb ik eigenlijk direct antwoord. Kortom, een erg fijn bureau om mee te werken. Dikke aanrader!

Laten we samenwerken!

Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Schuiven naar boven