Een goede klantrelatie, waarbij persoonlijke benadering voorop staat, is enorm belangrijk. Met praktische lifecycle marketing haal je het maximale uit je klantenbestand.

Wat wij voor je doen

Data analyse & Segmentatie

Door slimme analyses laten we zien hoe waardevol een klant voor je webshop is en in welke fase van de levenscyclus een klant zich bevindt. Dit geeft belangrijke inzichten.

Customer lifecycle mapping

We brengen de levenscyclus van je klant in kaart voor een verpletterende eerste indruk. Zo worden aanbiedingen en berichten ingezet wanneer ze het meeste opleveren.

Bouwen van loyalty programs

Hoe maak je loyale klanten van eenmalige kopers? Waarom blijft een tweede aankoop uit? Hier komen we achter en daarna ondernemen we actie met sterke spaarprogramma’s.

Effectieve
e-mailmarketing

Effectieve e-mailmarketing is relevant en persoonlijk. Door het automatiseren van soorten e-mails is het niet zo tijdrovend en een stuk makkelijker dan je denkt.

Koppeling
e-commerce platform

Is er een e-mail service provider (ESP) koppeling beschikbaar voor je e-commerce platform? Hiermee kun je segmenteren op bestelhistorie. Koppelen is een must!

Account omgeving optimaal benutten

Een account omgeving opzetten en er nooit meer naar omkijken is zonde. Optimaal inzetten betekent meer opties voor je klanten en meer waardevolle data voor jou.

Haal meer uit mijn klantenbestand

Onze specialisten

Wie gaan er voor jou aan de slag?

Renée Schouten
Content/CRM marketeer

Miriam de Groot
Content marketeer

Team
Tomahawk Online Marketing Team Nijmegen

Neem contact met ons op!

Wij denken graag mee over je online marketing vraagstuk.
Bel naar ons kantoor in Nijmegen op 024 – 329 77 78

CONTACT

Wij weten alles over online marketing.

Zowel in binnen- als buitenland. Nu jij nog! Schrijf je in voor de nieuwsbrief.