Conversion rate optimization (CRO)

Verbeter de zichtbaarheid, bruikbaarheid en het bereik van je webshop.

Conversion rate optimization (CRO)2018-12-04T14:57:01+00:00

Conversie-optimalisatie is een doorlopend proces waarbij we je webshop analyseren. Met de verkregen data halen we obstakels weg en benutten we tegelijkertijd kansen!

Wat wij voor je doen

Conversie Funnel Analyse

Dankzij user testing, expert audits en user behaviour analyses brengen we kansen in kaart. Want niemand wil een webshop die geld lekt door afhakende bezoekers.

Checkout Optimization

Een geoptimaliseerde checkout kan al tot 20% beter converteren dan een standaard checkout. Daarom besteden wij tijd aan het optimaliseren van het bestelproces.

Landing page Optimization

Niet geoptimaliseerde landing pages zijn een gemiste kans! We onderzoeken welke elementen conversieverhogend werken en gaan met A/B testing voor beter resultaat.

Form Analytics

Wij hebben ervaring met het doormeten van formulieren en analyseren van user recordings en heatmaps. Data waarmee jij bezoekers een gepersonaliseerd aanbod doen.

CRO Copywriting

Ook jouw webshop kan veel winst behalen uit slimme microcopy en persuasive copywriting. Zo loodsen we je gebruikers feilloos door het bestelproces.

Usability

Een user-friendly webshop zorgt voor converterende bezoekers. In samenwerking met de eindgebruiker, brengen we  verbeterpunten in kaart en gaan hiermee aan de slag.

Onze specialisten

Wie gaan er voor jou aan de slag?

Malte Olsson
CRO specialist

Renée Schouten
Content/CRM marketeer

Miriam de Groot
Content marketeer

Neem contact met ons op!

Bel naar ons kantoor op 024 – 329 77 78