Een onbeperkt budget om je bedrijf online te laten groeien willen we allemaal wel. Maar als mkb’er of zzp’er moet je voorzichtig zijn, wat kan betekenen dat je budget het niet toelaat om met ons in zee te gaan… tot nu toe! Voor een vast bedrag per maand ontwikkelen we met ons nieuwe label iadvertise een strategisch groeiplan gericht op de online groei van jouw bedrijf.

Jouw voordelen met iadvertise?

  • Naast de eenmalige opstartkosten, hanteren we een een vast maandtarief van € 799,-. Dat is het!
  • Wij zijn er voor de creatie, uitvoer en evaluatie van een ijzersterke jaarstrategie, zodat jij je kunt focussen op al het andere.

  • Je kunt dus een jaar lang ‘gebruik maken’ van al onze ervaring en expertise op het gebied van online groei.
  • Ons doel is om in samenwerking met jou maximale online groei voor je bedrijf te behalen. We nemen je mee in het hele proces!

  • Dat betekent dat jij na een jaar op alle fronten bent gegroeid als (startend) ondernemer.

  • Heb je nog budget over? We bieden ook mooie extra’s zoals call tracking, linkbuilding en whitepapers.

Hoe werkt iadvertise?

Nadat we een goed beeld hebben gekregen van je doelgroep en doelen, maken we een jaarstrategie gericht op online groei – jouw op maat strategische groeiplan. We implementeren tracking en bepalen de benodigde tools én diensten. De mogelijke diensten zijn SEA, SEO, Content en/of Social. De strategie bepaalt welke mix het beste past bij jouw bedrijf. Gedurende het hele jaar blijven we evalueren zodat we het strategische groeiplan op tijd kunnen optimaliseren als dat nodig is. En zo werkt ons gloednieuwe label. Op naar maximale online groei!

Bezoek iadvertise