Om je webshop te laten groeien is een sterke online marketing strategie onmisbaar. Maar het opzetten van een strategie is nog niet zo makkelijk, het vergt namelijk brede online kennis. Wij helpen je hier graag bij!

Start jouw online marketing strategie bij Tomahawk

Onze meest ervaren online marketing specialisten begeleiden je bij het vormgeven of invullen van een online marketing strategie. Dit doen we in verschillende sessies waarin we de organisatie, doelstellingen, concurrentie, kansen, mogelijkheden en meer bespreken. De strategie wordt periodiek geëvalueerd en geoptimaliseerd op basis van de resultaten.

Onze aanpak voor een succesvolle online marketing strategie

Een online marketing strategie is pas een succes wanneer door de inzet van de juiste kanalen en targeting, de doelen en wensen van jouw organisatie gerealiseerd worden. Wij gaan natuurlijk voor niets minder dan succes! Daarom geven we antwoord op de 3 belangrijkste vragen:

Wie gaan met je aan de slag?

Roel Linssen
Laurens van den Assem

Roel was al vroeg geïnteresseerd in online marketing; in 2002 was hij één van de pioniers op het gebied van mobile marketing. Sinds 2013 is hij directeur en eigenaar van Tomahawk. Hier adviseert en begeleidt hij bedrijven naar online succes. Als lid van de ShoppingTomorrow Cross-border expert groep helpt hij e-tailers de stap over de grens te maken.  

Laurens is een zeer ervaren specialist op het gebied van SEO, SEA en Analytics. Al meer dan 10 jaar is hij onze drijvende kracht op online marketinggebied. Hij weet de mogelijkheden van online marketing feilloos te koppelen aan organisatiedoelen en is zo een waardevolle sparringpartner.

Tomahawk Online Marketing Team Nijmegen

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over onze online marketing strategie mogelijkheden, neem dan contact met ons op.
Bel naar ons kantoor in Nijmegen op 024 – 329 77 78

CONTACT

Wij weten alles over online marketing.

Zowel in binnen- als buitenland. Nu jij nog! Schrijf je in voor de nieuwsbrief.