Groeipakket

Zet een volledig marketingteam aan het werk voor maar € 799,- per maand

Een strategisch plan inclusief team voor jouw online groei

Met een team van ervaren experts laten we jouw bedrijf in korte tijd op SEA, SEO en Social gebied groeien. Gedreven, resultaatgericht, betaalbaar én maandelijks opzegbaar. Ontdek hoe wij ook jou kunnen helpen met de maximale groei van je bedrijf. 

Het groeipakket in een notendop

Geen webshop (of pas net begonnen), een beperkt budget of ZZP-er? Ook dan gaan we graag voor je aan de slag.

Speciaal voor deze klanten hebben we het groeipakket ontwikkeld; door een vast aantal uren (8) in te kopen is het mogelijk om jouw bedrijf binnen een korte periode op meerdere vlakken te optimaliseren.

1. Het plan

Hartstikke leuk, zo’n strategisch groeiplan. Maar wat houdt dat nou precies in? We beginnen bij het begin: wat zijn je doelen en wie is je doelgroep en wanneer ben je succesvol? Zodra we dit weten starten we met het maken van het plan en bepalen we welke middelen we wanneer gaan inzetten. 

2. De voorbereiding

Resultaat is waar het bij ons om draait. Afhankelijk van de diensten die we op basis van de strategie inzetten, bepalen we de tools die nodig zijn. Google mijn bedrijf, social, retargeting banners of toch Google en Microsoft Ads? Uiteraard implementeren we de juiste tracking zodat je precies weet hoe je bezoekers zich gedragen op je website. 

3. De diensten

Onze jarenlange ervaring leert dat we MKB-bedrijven maximaal kunnen laten groeien met een mix van SEA, SEO en Social Media Marketing. Topposities, pakkende content en ijzersterke advertenties, zo maak je klanten van leads.

4. De evaluatie

Via maandelijke calls en rapportages houden we je op de hoogte én gebaseerd op de resultaten blijven we het strategische groeiplan optimaliseren.

Benieuwd wat Tomahawk voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar +31 (0)24 – 329 77 78

Nog vragen of met ons aan de slag?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

De extra's

Inmiddels heb jij de perfecte basis voor gegarandeerde groei te pakken. Maar wat nou als je nog budget hebt voor die ene extra stap? Dan zetten we die stap samen. Telefoontjes registreren met call tracking, linkbuilding, een whitepaper schrijven, producten promoten met Google Shopping, Display Advertising inzetten of zelfs het uitvoeren van een SEO migratie. We pakken het allemaal graag voor je op!

  • Linkbuilding
  • Call tracking
  • Whitepaper
  • Google Shopping
  • Display advertising
  • SEO Migratie

De specialisten

Groei realiseren doen we niet alleen, maar als team. Een hecht en internationaal team dat bestaat uit 2 native Duitsers, 1 Tsjechische en 6 Nederlanders. Denk jij iets aan ons team toe te kunnen voegen? We horen graag van je! Kijk op onze vacaturepagina of stuur een mailtje voor de meest recente vacatures.

Reviews

Leuk wat wij zeggen, maar wat zeggen klanten over ons?

Laten we samenwerken!

Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.