Crossborder

Succes over de grens

Take the next step and
increase your online
revenue crossborder.

Take the next step and increase your online revenue crossborder.

Winstgevende groei over de grens is voor iedere e-commerce shop weggelegd. Zolang je maar weet welke kansen je moet grijpen. Wij helpen je daarbij met onze gespecialiseerde crossborder kennis.

Analytics & Measurability

Analytics & Measurability

Search Engine Advertising

Search Engine Advertising

Search Engine Optimization

Social Ads

Social Ads

De grens over gaan

Als je op zoek gaat naar nieuwe afzetmarkten kom je al snel terecht bij België, Duitsland en Engeland. Hier liggen meer online verkopen binnen handbereik en de stap is eenvoudig gemaakt, toch? Vertaal de content op je e-commerce shop en succes is gegarandeerd! Maar je online marketing aanpak in Nederland is geen garantie voor crossborder succes.
Zo bestaat iDEAL niet in België, kun je het in Duitsland niet maken om je afspraak niet na te komen en wordt de Nederlandse directheid in Engeland niet gewaardeerd. Dit is nog maar het begin, want ook de verschillen in online gedrag zijn groot. En als je dit niet meeneemt, wordt je kans van slagen opeens een stuk kleiner.

Duitsland

De Duitse e-commerce groeit ieder jaar en het einde is nog niet in zicht. Het overgrote deel van de hoge online omzet is te danken aan Amazon. Duitsland is the place to be, maar het is een competitieve markt waarin consumenten hoge eisen stellen aan e-commerce shops.

België

We zijn buren, komen cultureel gezien overeen en spreken elkaars taal. Bijna dan, Vlaams is natuurlijk geen Nederlands en in Frans zijn we lang niet zo sterk. Niet uitbreiden is zonde, vooral als je weet dat de Belgische consument ieder jaar meer online koopt.

Engeland

Het Verenigd Koninkrijk heeft één van de meest volwassen Europese e-commercemarkten met de hoogste online omzet van Europa. E-commerce in dit land is stabiel en sterker dan ooit, mede dankzij de enthousiaste online shoppende Britse consument.

Crossborder Nederland

Nederland

Natuurlijk zijn we er ook nog steeds voor iedere e-commerce shop die wilt groeien binnen de grens. Want Nederland is misschien klein in oppervlakte, maar groot op het gebied van e-commerce. Dynamisch en vooruitstrevend, Nederland is een land vol potentie.

Jouw crossborder specialist

Online marketing over de grens kent geen geheimen voor ons. Ben jij er klaar voor om met ons die stap te zetten? Onze lokale en internationale marketeers kennen de Europese e-commercemarkt door en door. Wij zijn jouw crossborder specialisten. 

Nauwe samenwerking

Met onze partner Salesupply gaan we voor crossborder succes in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Noorwegen, Denemarken, Finland, Zweden, Polen en Nederland. Salesupply levert internationale logistieke, juridische en klantenservice oplossingen.

Reviews

Leuk wat wij zeggen, maar wat zeggen klanten over ons?

Onze klanten beoordelen ons met een: 4,8 /5
4.8/5

Onze marketing whitepapers

Bekijk alle whitepapers ➔

Onze marketing whitepapers

Bekijk alle whitepapers ➔

Laten we samenwerken!

Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Schuiven naar boven